|
24 Nov 2012, 21:42
(This post was last modified: 24 Nov 2012, 21:46 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Il asculta cu atentie pana termina si ajunse la ultimul cuvintel, pufni scurt. O luase ca si cum ar fi zis "stii, vreau sa ne despartim dar nu stiu cum sa-ti spun. Prefer viata de militar decat...tu.", macar ar fi putut-o spune direct fara sa mai palavrageasca atata. Insa nu avea sa decada din cauza asta, insa el trebuia sa stie un lucru: odata ce pleaca din viata ei nu mai exista sanse sa se intoarca niciodata, nu avea sa acorde a doua sansa. Era ca si cum ar fi acordat a doua sansa sa o impuste, pentru ca prima data nu reusise. Ii se strangea inima la gandul ca nu avea probabil sa-l mai vada cat de curand, poate niciodata, daca tura trecuta suferise trei luni dupa el cat fusese plecat, nu voia sa stie cum avea sa fie acum...isi drese glasul, zicand:
- Atunci de ce ai facut asta? De ce m-ai facut sa ma indragostesc de tine si apoi sa pleci pur si simplu?
Incerca sa scoata cateva cuvinte in continuare , insa nimic. Parca nu voiau sa iasa si incerca din rasputeri insa nimic, se aseza jos pe fotoliu incercand sa reflecteze la tocmai ce spusese el, sau cel putin sa fie sigura ca nu era un vis. Isi lasa privirea in jos, trebuia sa spuna ceva..doar nu avea sa stea pur si simplu sa accepte situatia? Oricum nu avea ce face, el hotara, nu avea sa stea in calea fericirii lui. Daca el alegea sa plece, sa aiba o viata de militar, de ce sa se puna ea in calea fericirii lui? Nu era genul sa urle, sa inceapa sa planga chiar daca poate el nu isi dadea seama cat de mult ajunsese sa tina la el. Se ridica in picioare ajungand drept in drept spre el spunand:
- Nu eu decid mai departe, Artimei. Tu decizi ce faci cu viata ta, eu imi stiu prioritatile in viata. Insa cand te hotarasti ce faci cu viata ta, anunta-ma si pe mine, nu vreau sa stau in calea deciziilor tale. Cand esti sigur pe tine, pe decizia ta finala imi spui, nu de mine depinde pasul urmator. Nu te pun sa alegi intre mine si viata de militar, caci probabil a doua varianta e mai convenabila insa pana nu esti sigur de tine, nu avem..ce hotara. Isi lua paltonul alb pe ea mergand spre usa, avea sa mearga probabil acasa si sa reflecteze la asta.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|