Never stop to love me
|
25 Nov 2012, 14:08
|||
|
|||
Ochii lui de obicei calzi brusc inghtasera. O intelegea foarte bine, el era la un pas de a distruge tot ce au cladit ei atita timp. Ar fi vrut ca ea sa vina cu el, doar ca nu-i putea oferi tot ce visa ea. Nu vroia ca ea sa aiba o viata instabila, ea merita mult mai mult. O iubea foarte tare si nu ar lasao nicic ata chiar daca acum este sfirsitul oricum July raminea fiinta cea mai draga din viata lui. Vedea tot ce trebuia sa vada pe fata ei, iar cuvintele erau mai mult decit explicite.
Se sprijinise de rama usii pentru a o impiedica sa plece Stii mai bine decit mine ca nu vreau sa ne despartim, nu te-am facut eu sa te indragostesti de mine, singura ai facut-o doar pentruca eu iti aratam grija si afectiune, doare pentruca tu ai devenite cea mai importanta fiinta din viata mea. Intrebarea mea de fapt suna in felul urmator.Remii aicic si ne despartim sau mergi cu mine. Desi nu vreau sa ai soarta tuturor sotiilor de militari. Ii puse bucata de harta in buzunarul de la palton si o apucase d eumeri lipind fruntea lui de a ei. Ii veneu in cap toate momentele fericite impreuna cum s-ua intilnit in padure, cum adormea la ea in brate, era fericit. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Why are you trying to stop me? | Wanda J. Bennet | 3 | 1,964 |
22 Aug 2012, 19:43 Last Post: Will O'Shea |