Blue Jeans
25 Nov 2012, 14:44
  • Ii zambi scurt lui Evan, probabil pentru vacanta venise si ea aici. Voia un loc unde sa se relaxeze si sa uite de toate grijile, iar Parisul era fix ce ii trebuia. Mai ales acum ca veneau sarbatorile si totul era imbracat in straie de sarbatoare, de la oras pana la locuitorii acestuia. Isi lua ciocolata calda in ambele maini incalzindu-se, apoi sorbi cateva guri simtind gustul dulce si preferat al ei. Isi intoarse privirea spre Evan, spunand:
    - Cam acelasi lucru, aveam nevoie de putina relaxare iar Parisul pot sa spun ca..e locul meu preferat. Murmura ea in cele din urma si tresari cand auzi o voce cunoscuta in spatele ei, era sora ei.

Se ridica de pe scaun si o imbratisa pe Nina, apoi spuse:
    -Poate pentru ca, cand incerc sa dau de tine nu esti pe niciunde? Ma bucur totusi ca ai reusit sa dai de mine. Spuse ea cu o spranceana ridicata, apoi rase. O invita sa se aseze pe un scaun langa ea si apoi se uita la cei doi, ii se parea ceva ciudat insa nu credea ca ei doi se cunosc, cel putin sigur avea sa afle in urmatoarele secunde...Se aseza pe scaun si dadu sa le faca cunostiinta, insa intuitia ei ii spunea sa nu o faca.
    - Nu va cunoasteti, nu?

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Blue Jeans - by Julieta D. Thibault - 22 Nov 2012, 22:46
RE: Blue Jeans - by Evan F. Lovel - 22 Nov 2012, 23:23
RE: Blue Jeans - by Julieta D. Thibault - 24 Nov 2012, 23:32
RE: Blue Jeans - by Evan F. Lovel - 25 Nov 2012, 13:58
RE: Blue Jeans - by Ivy Thibault - 25 Nov 2012, 14:35