The game of life is hard to play.
26 Nov 2012, 20:18 (This post was last modified: 26 Nov 2012, 20:18 by Julieta D. Thibault.)
  • Se bucura enorm ca ii nimerise cadoul soimencei si la randul ei o imbratisa razand la replica ei. Nu o vazusede cateva saptamani, deci aveau o gramada de povestit, insa nici macar nu stia cu ce sa inceapa.
    - Aww, probleme cu Dawn? Pai?..probleme intre surori sa inteleg. Spuse ea in cele din urma dand din cap intelegatoare, stia astfel de probleme pe de rost, doar si ea o avea pe Nina ca sora si aveau momente cand disputele isi faceau aparitia, sau opiniile diferite. Se facu mai confortabila pe fotoliul acela din piele neagra si isi intoarse privirea catre Ema cand auzi "Paris, zici? Cum asa?"

Dadu usor absenta din umeri, spunand:
    - O mica relaxare, am avut nevoie. In plus acolo am dat peste Evan si Nina, nu stia daca soimeanca stia ca Ivy isi schimbase numele in Nina, insa nici nu era mare catastrofa daca stia. In fond, prietenii apropiati stiau iar soimeanca probabil se intelegea bine si cu sora ei.
    - Si da, Evan..e un tip pe care l-am cunoscut la o petrecere a unuia dintre persoanele care au avut de a face cu accidentul parintilor mei, si per ansamblu..l-am torturat putin pe Smith(tipul care provocase accidentul, taiase franele masinii).

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The game of life is hard to play. - by Julieta D. Thibault - 26 Nov 2012, 20:18

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Life is awkward Calliope A. Dubois 20 3,542 16 Jan 2013, 21:47
Last Post: Calliope A. Dubois
  life like winter Kurt F. Malfoy 2 1,183 14 Jul 2012, 15:35
Last Post: Kurt F. Malfoy
  The first day of the rest of my life. Antoine R. Malfoy 4 1,370 23 Jul 2011, 15:05
Last Post: Antoine R. Malfoy