Thread Closed 
Hello, hello - where did you go ?
29 Nov 2012, 23:36
Ada se simtea in siguranta in fata Isabellei...doar se cunosteau de ceva timp. Chiulisera impreuna la diferite materii si baura impreuna berezero la Trei Maturi. Petrecusera impreuna la diferite ocazii ca si Halloween-ul sau Craciunul. Nu ar putea sa o considere niciodata ca o "femeie matura". Pentru ea va fi mereu aceeasi fata nebuna si copilaroasa pe care o stia inainte. De aceea, in fata ei simtea ca poate spune adevarul.

Insa, cand se pregatea sa ii spuna ce avea pe suflet, o silueta necunoscuta ei isi facu aparitia in Aripa Spitalului. Prinvind-o nedumerita, ii observa gura miscandu-se.
"Buna" saluta ea politicos.
"Hei!" raspunse Ada usurata alaturi de prietena ei si de colegul de scoala; macar nu mai era nevoita sa povesteasca ce facea la ora asta tarzie in noapte. Desi era o sansa mare ca toti trei sa creada ca vroia sa ascunda un cadavru, nu ii pasa, era prea obosita si nedumerita de toata lumea prezenta in acelasi timp intr-un loc in care deobicei nu vin decat oamenii carora le cade o mana sau un picior.

Ada stia ca nu era cunoscuta si ca era privita ciudat de o persoana care n-o vazuse in viata ei, poate doar din vedere de-a lungul anilor dar fara sa ii acorde prea multa atentie. Simtind nevoia sa se justifice Ada explica:
"Am avut anumite probleme si am lipsit o perioada din scoala. Dar m-am reintors. Am fost intr-o perioada Sefa Casei Ochilor-De-Soim asa ca s-ar putea sa ma cunosti...poate din vedere."

Vazand fata nedumerita a fetei, a renuntat sa explice si a zis cu un ton resemnat "Ma numesc Ada si sunt eleva in anul sapte la Ochi-De-Soim. Imi pare bine sa te cunosc! Cat despre tine?"
In timp ce facea cunostiinta cu fata, o vedea pe Isabella zambind alaturi de baiatul care privea plictisit pe geam.

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Hello, hello - where did you go ? - by Ada McNair - 29 Nov 2012, 23:36