Thread Closed 
Hello, hello - where did you go ?
01 Dec 2012, 11:06
  • Lexie o privi uşor încruntată pe Ada. Ştia că remarca despre Hawk nu îi prea prinse bine băiatului, însă nu de asta era încruntată. Ada era o prezenţă foarte interesantă pentru ea. Îşi dăduse seama că era la Ochi de Şoim după însemnele de pe robă, însă Lexie avea impresia că se găsea în cameră cu o viperină. Avea potenţialul necesar. Cu toate astea, viperina nu reuşea să se convingă că ar fii fost potrivită în casa sa. Pentru că Ada emana o inteligenţă şi o logică de necontestat, cu un dezvoltat simţ al realităţii.
    Lexie tresări uşor la întrebarea fetei. Se bucura că tăcerea fusese întreruptă. Deşi era genul de persoană care se simţea confortabil în tăcere, viperina avea ciudata impresie că cei din jurul ei voiau să vorbească ceva.
    - Ei bine, nu prea ştiu ce să spun despre mine, îi spuse ea Adei, ridicând din umeri. Am venit la Hogwarts acum şapte ani şi aici am cunoscut-o pe Isabella, care s-a dovedit a fi sora mea. Am crescut într-un orfelinat pentru că părinţii mei m-au crezut moartă după un incendiu din care am fost salvată de un asistent social.
    Lexie se surprinsese pe sine dându-şi seama câte aspecte din trecutul ei tocmai dezvăluise. Nu ştia de ce o făcuse, însă Isa cunoştea toată povestea. Hawk probabil acum aflase. Sau probabil că ştiuse de mai demult.
    Însă Lexie nu avea nicio intenţie de victimizare. Spera că cei din jurul ei nu credeau că voia să le stârnească mila sau să se dramatizeze. Pur şi simplu răspunse la întrebare.

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Hello, hello - where did you go ? - by Lexie Stryder - 01 Dec 2012, 11:06