|
01 Dec 2012, 21:24
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- O intrebare fugitiva se rataci prin mintea lui. Daca fetele nu mai favorizau povestile clasice in care cine stie ce cavaler in armura slefuita venea in salvare, calare pe un cal alb, atunci cum arata scenariul tipic din ultima vreme? Ridica inconstient din umeri, imaginandu-si scene care implica telefoane mobile, multe e-mailuri si cateva iesiri in locurile frecventate de mondenitati.
Hawk se uita amuzat la Nina, inchizand pe jumatate un ochi.
" Mda.. Arati de parca ai fi trait secole!" facu el sarcastic si zambi. Pana la urma, nu era altceva decat o gluma.
Clipi des atunci cand veni vorba de Julieta. Pai, de ce sa minta, stia cate ceva. Ultima oara cand o vazuse fusese cu patru zile in urma.
" Vrei sa sar peste partea in care se dovedeste ca e un adevarat magnet pentru necazuri? Nu, uita asta. Un adevara magnet pentru dezastre. E mai corect asa"
Nu-si amintea sa existe vreo intalnire care sa nu se termine cu ceva fuga si eventual cateva lupte cu bagheta. Era ca si cum si-ar fi facut abonament la un spectacol idiot de supravietuire. Se bucura ca totusi Julieta era o luptatoare vigilenta si nu se incurcau unul pe celalalt, insa tot trebuia sa se astepte sa se intample ceva atunci cand o vedea.
" E bine.. Acum. Nu am vorbit de cateva zile. Am inteles ca a fost... in Franta?"
Se stramba usor, incercand sa-si dea seama daca informatia era corecta. Si apoi se intreba daca Nina stia asta si, daca nu, atunci daca era bine sa afle. Nu ca ar fi fost de prea mare ajutorul. Colin nu putea sa-i ofere informatii concrete si nici nu-l rodea curiozitatea sa afle. Nu in cazul asta cel putin. Pe de alta parte...
" De ce? S-a intamplat ceva intre voi?"
Regreta aproape imediat ca isi dadu drumul la gura si afisa o expresie scuzatoare, plecandu-si usor capul.
" Nu-i nevoie sa-mi raspunzi daca nu vrei"
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|