The game of life is hard to play.
01 Dec 2012, 22:31
  • O privi fix pe soimeanca pret de cateva minute, nu ziceau niciuna nimic insa ii se parea ciudat ca Ema tacea pentru un timp indelungat. Mereu o vazuse spontana, gata de actiune si nicidecum cineva care tace si se retrage intr-un loc, in cazul asta cineva care tace pentru cateva minute bune.
    -Uhm..am zis ceva gresit de ai tacut pe moment?! Aaa..Smith, nu? Paai, ca sa nu te las in dubii povestea e cam asa: Am mers la asa zisa petrecere a lui Smith pentru a lua niste acte, actele familiei Thibault care nu aveau voie sa pice pe maini gresite. Acolo, am cunoscut un tip destul de simpatic si spontan, Evan. S-a oferit, sau cel putin m-a ajutat sa luam acele acte si ca deobicei am ajuns din lac in put, deoarece am fugit de gorilele lui Smith si era sa murim din cauza lui, insa asta e partea neinteresanta. L-am prins intr-un final pe Smith, dupa ce m-a torturat el, aproape..si...l-am legat acolo apoi am plecat si..finalul povestei! Da, stiu..neinteresant. Lua o gura mare de aer dupa ce vorbi atata si lua o gura de apa din cana care i-o oferise soimeanca, apoi o puse la loc pe masa. Probabil ca vorbea prea mult, insa stia ca soimencei ii se putea incredinta asa ca ii spuse:
    - De Colin ce mai stii? Nu..a mai dat semne de viata de ceva timp.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The game of life is hard to play. - by Julieta D. Thibault - 01 Dec 2012, 22:31

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Life is awkward Calliope A. Dubois 20 3,542 16 Jan 2013, 21:47
Last Post: Calliope A. Dubois
  life like winter Kurt F. Malfoy 2 1,183 14 Jul 2012, 15:35
Last Post: Kurt F. Malfoy
  The first day of the rest of my life. Antoine R. Malfoy 4 1,370 23 Jul 2011, 15:05
Last Post: Antoine R. Malfoy