The game of life is hard to play.
02 Dec 2012, 11:49 (This post was last modified: 02 Dec 2012, 11:50 by Julieta D. Thibault.)
  • - Nu stiu ce va fi pe viitor, nici nu vreau sa ma gandesc. Probabil vom ajunge ca si parintii mei, niste fugare..insa poate nu, oricum se pare ca jumatate din tinut are ceva cu familia Thibault, deci probabil in curand ma voi muta pe luna. Spuse ea in cele din urma cu o urma de sarcasm in cuvintele ei, oricum nu putea sa schimbe ce ii era scris asa ca avea sa mearga pe destin.
    O pufni scurt rasul cand auzi de soimean ca fusese la detentie, deci nu doar ea era un magnet de dezastre, doar ca, Colin era un magnet de lucruri rele, cum ar fi detentia sau chestiile de genul.
    - Oh...saracul de el, nu l-am mai vazut cam de o saptamana si ceva. Oricum, a avut nevoie de o pauza, sunt sigura. De fiecare data cand dau de el, dam si de o posibila aventura, deci... Murmura ea in cele din urma si dadu absenta din umeri, incepea sa creada ca nu mai trebuia sa aiba prieteni, le aducea probabil numai ghinioane. Se trezi brusc din visare cand simti un vibrat, se intoarse spre soimeanca zicand:
    - Am eu..probleme, sau am simtit un vibrat de-a adevaratelea?

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The game of life is hard to play. - by Julieta D. Thibault - 02 Dec 2012, 11:49

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Life is awkward Calliope A. Dubois 20 3,542 16 Jan 2013, 21:47
Last Post: Calliope A. Dubois
  life like winter Kurt F. Malfoy 2 1,183 14 Jul 2012, 15:35
Last Post: Kurt F. Malfoy
  The first day of the rest of my life. Antoine R. Malfoy 4 1,370 23 Jul 2011, 15:05
Last Post: Antoine R. Malfoy