Thread Closed 
Shine bright like a diamond
02 Dec 2012, 15:37
  • Se bucură că băiatul nu rămase indiferent la cererile ei. Chiar avea nevoie de ajutor. Habar nu avea unde îi era bagheta şi spera să-şi amintească în curând din ce situaţie ajunsese aici.
    Începu să râdă la afirmaţia străinului, însă răsetul se transformă într-un geamăt de durere.
    - Nu mă face să râd, doare prea tare, spuse Nina când simţi săgeata de durere ce o străbătu prin partea dreaptă.
    Se strădui să se ridice într-o poziţie care să nu o facă chiar aşa de vulnerabilă. Reuşi să se ridice în fund, cu spatele sprijinit de pernă. Nu era chiar comfortabil pentru că acum simţea cum o înţeapă şi o durere în coapsa dreaptă şi la gleznă.
    - Am căzut pe scări, expiră Nina cu o mică înţepătură de şoc la brusca realizare. Am fost fugărită de lupi, vărcolaci, câini, urşi, vampiri, vânată de semenii mei şi am scăpat cu viaţă, iar acum aproape că m-am omorât căzând din greşeală pe nişte stupide de scări?!
    -Ahh, făcu ea, prinzându-se de partea dreaptă. Era umed. Sânge. Îmi dai te rog pachetul acela de pansamente de pe noptieră?

i'll stop at nothing to achieve freedom
[Image: sig_zpsq7yanydg.png]
“Life doesn't stop for anybody.”

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Shine bright like a diamond - by Klaus Lovel - 02 Dec 2012, 14:30
RE: Shine bright like a diamond - by Ivy Thibault - 02 Dec 2012, 15:37