|
02 Dec 2012, 22:06
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Rase usor, incercand sa ascunda fara succes sunetele ce-i paraseau buzele. Il bucura faptul ca Lexie fusese prima care intrase pe usa, chiar daca el spusese mai-nainte ca l-ar bucura orice lucru viu care trecea pragul. Daca Hogwarts-ul trecuse printr-o perioada de plictiseala, iar Soimeanul reusise cumva sa supravietuiasca, acum stia exact ce sa faca. Problema era ca lumea nu era doar plictisita prin jurul lor. Nu prea era devenea o conditie suficienta.
" Ba s-ar putea sa stiu. N-am dat peste nimeni cand am venit aici! Zici ca locul asta e pustiu, zau de nu!"
Ori chiar se intamplase ceva supranatural, ori era o mare gluma nesarata, ori avusese loc ceva demn de filmele politiste, ori... Nu stia ce s-ar mai fi putut intampla. Sa plece toti intr-o excursie? De ce nu? Dar absolut toti? Ca sa nu mai precizeze de frigul de afara si de ploaia ce te uda pana la piele. Pana la urma, cine ar prefera sa poarte o haina rece si uda? Tremura scurt, numai gandindu-se la asta.
" Ce a mai facut fata asta aici prezenta?" intreba el, zambaret.
Isi intinse mana si lua cateva alune in palma. Ce-i drept, nu prea constientiza ce face. Atentia lui era indreptata complet spre Lexie.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|