Thread Closed 
Hello, hello - where did you go ?
02 Dec 2012, 22:36
Ada observase zambetul sincer al fetei si se simti recunoascatoare pentru reusita ei de a sfarsi acea liniste apasatoare. Nu prea vorbea despre trecutul ei deoarece nu-l considera la fel de "pompos" pentru a merita relatat. Avea o familie normala si o istorie la fel de normala. Ii placeau aceleasi chestii pe care le poate placea un copil normal de varsta ei si se considera destul de plictisitoare.
"Hmm...nu stiu ce as putea sa zic despre mine. Sunt o fire batrancioasa, prefer sa imi petrec dupa-amiezele in casa mancand prostii si jucand jocuri video. Familia mea este una normala: doi parinti cu sange pur, o sora si un frate care din pacate au parasit Hogwarts'ul si un unchi de care nu sunt prea mandra..."

Observand expresia pe care o facu fata in momentul in care il aminti pe unchiul sau, Ada tinu sa precizeze "Unchiul meu este MacNair, calaul care trebuia sa-l ucida pe Buckabeack. Bineinteles ca nu ne-am inteles niciodata cu el, de aia tatal meu a dorit sa-si schimbe numele din MacNair in McNair pentru ca lumea sa nu faca nici o legatura intre noi."

Adei i se paru interesant sa socializeze cu cineva. Nu mai facuse asta de mult si ii dusese lipsa. Nu mai stia cum sa glumeasca, cum sa priveasca pe cineva in ochi sau ce gesturi sa faca. Se simtea in minus la capitolul asta, motiv pentru care isi muta mainile incet spre directia gurii incepand sa le roada fara oprire.
"Nimic prea special, ha?" tinu sa precizeze ridicandu-si sprancenele intr-un mod ironic.

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Hello, hello - where did you go ? - by Ada McNair - 02 Dec 2012, 22:36