Hai sa ne gandim putin..
03 Dec 2012, 17:59 (This post was last modified: 25 Jan 2018, 13:23 by Raizen Isildur.)
Oh well, deocamdata n-a murit, asa ca totul e okey. Cat mai tine nu stiu, dar ajungem imediat la 6 ani. Deja e o eternitate. Eu am crescut practic o data cu forumul, m-am maturizat o data cu el si l-am vazut crescand cu fiecare an, devenind ceea ce este astazi. Majoritatea amintirilor din viata mea sunt evident din ultimii cativa ani, si e interesant sa stiu ca tot timpul forumul a fost acolo, undeva, si am facut parte din el.

Au fost momente si momente, unele mai bune altele not so much, dar intr-un final, daca tragi linie, noi am reusit sa facem ceva mai mult decat adolescentul de rand. Poate am fost batjocoriti, numiti imaturi, infantili, tocilari sau mai stiu eu ce, but at the end of the day it's better to spend your time on a forum, amongst so-called "strangers", rather than get drunk and do drugs with so-called "friends".

Darkmark o sa ramana in amintirea mea ca prima comunitate reala sau virtuala in care m-am integrat cat de cat, cea care m-a ajutat sa ma maturizez si m-a facut sa ma simt bine in pielea mea, avand in vedere cat de antisocial si introvertit eram inainte sa ajung aici. Bineinteles, forumul reprezinta si primul proiect de mare anvergura din dezvoltarea caruia am facut parte, in cariera mea de programator web Finna.

Anywhore, v-am plictisit destul cu discursul meu ceausescian. Sa speram ca ajungem cat mai departe. Pace !

PS: RSK4LIFE !

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Hai sa ne gandim putin.. - by Isabella River - 01 Jul 2012, 00:42
RE: Hai sa ne gandim putin.. - by Ada McNair - 01 Dec 2012, 00:48
RE: Hai sa ne gandim putin.. - by Raizen Isildur - 03 Dec 2012, 17:59
RE: Hai sa ne gandim putin.. - by Ada McNair - 03 Dec 2012, 22:22
RE: Hai sa ne gandim putin.. - by Ada McNair - 04 Dec 2012, 09:30