let's talk about india's drama
04 Dec 2012, 16:07 (This post was last modified: 04 Dec 2012, 16:29 by Colin Hawkeye Rovson.)
  • Well, let me start with this...
    India is a great person, India has a great soul, India has a precious mind and vivid imagination. * De fapt, lasa-ma sa-ti zic in romana (am avut doua ore de engleza cu o nebuna ~_~). * Deci, daca India continua sa vorbeasca asa, Ema se urca frumos in tren/autobuz/maxi-taxi/avion/metrou/tramvai/camion si vine sa o ia pe India frumusel de dupa umeri. Si eu petrec Ajunul Anului Nou singurica acasa, asa ca hai sa facem o petrecere (aduc sampanie si lasagna :>). A-pro-pos de muzica deprimanta. Nu stiu cum e la tine, dar dupa ce ascult cateva melodii de bocit, ma simt pregatita sa omor oameni cu zambetul pe buze ^_^

Ai spus ca putem sa-i zicem orice Indiei. Exact asta o sa fac. Ahem.
    Mai, mamica, stiu ca nu ne-am 'comunicat' noi prea mult si prea multe, insa, citind si vazand o parte din creatiile tale (si scrise si photoshop-ite (?)), am ajuns sa cunosc o particica din tine. Nu stiu daca a observat sau s-a gandit cineva vreodata (mna... eu vroiam psihologie), insa orice 'amprenta' lasata de o persoana reprezinta un 'indiciu' despre personalitatea ei. Asa ca pot spune ca stiu cate ceva despre pustoaica asta de care vorbim dupa felul in care scrie, dupa felul in care si-a construit personajele etc., pentru ca ne arata cum vede ea lumea (plus ca imi amintesc primele tale RP-uri). Iti spun cu o mana pe inima si cealalta pe tastatura ca tu esti o persoana puternica si inventiva, iar eu ma simt onorata pentru ca m-ai lasat sa vad lucrurile prin perspectiva ta. Ar fi o multime de lucruri sa-ti spun, dar momentan umbla cam haotic prin capsorul meu si mi-e teama ca o sa te bag in ceata. Nu te 'arunc' acum in dezordinea mintii mele care se pregateste de economie; da-mi cateva ore si se rezolva. Dar, din toate insiruirile mele probabil lipsite de esenta poetica de mai sus, tu trebuie sa tii minte un lucru: tu esti incredibila, asa ca zambeste. 'Cause you're India and she's one of the best.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: let's talk about india's drama - by Colin Hawkeye Rovson - 04 Dec 2012, 16:07