let's talk about india's drama
04 Dec 2012, 16:19
  • :-w India, i'm gonna kill you! Crezi ca esti singura care isi petrece Craciunul si Anul nou acasa, nici eu nu merg niciunde si probabil si la anul va fi tot asa . Nu sunt genul care sa mearga la cabane, la etc..cluburi, niciodata nu am fost si nu stiu daca voi fi Finna ( faza cu cluburile, sigur) eu sunt genul de persoana linistita, asa cum te vad si pe tine . In fine, orice om..asculta muzica deprimanta de cel putin ..doua ori pe zi?! Si cum zice si Ema, melodiile de bocit sunt la ordinea zilei =)) eu cred ca nu e nimic, sau nu inseamna ca daca asculti melodii dinastea mai lente, mai de plans sau mai..genul astaFinna trebuie sa fie si starea ta la fel. Toti avem zile proaste, si India tu nu esti deloc cum te-ai descris tu mai sus >.> Asa ca, capul sus si lasa..ce conteaza daca esti acasa de anul nou si de craciun?:-s eu nu concep de ce va e atat de ciudat sa fiti acasa, aveti familia..nu sunteti singuri -.-. Chiar daca poate nu ai un partener cu care sa mergi undeva, sau poate..prietenii tai nu merg la cabana si asa asta nu inseamna ca trebuie sa devii suparata si sa iti strici starea, pentru ce?! Pentru o seara..ca trecem dintr-un an in altul, nu e mare lucru crede-maFinna) Asa ca, capul sus>Happywide< in plus, majoritatea o sa fim pe DARKMARK online parca vad si ai cu cine sa povestesti si asa ^_^ >Happywide< So, revino-ti! In plus, esti mai diferita daca stai acasa si nu mergi prin cluburi, toti au acest.. "Efect de turma", daca unu merge la cabana toti se duc dupa el, daca s-ar arunca in fantana toti ar face asa:-s :-j asa ca iesi din starea asta stupida si revino la rpg!~

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: let's talk about india's drama - by Julieta D. Thibault - 04 Dec 2012, 16:19