let's talk about india's drama
04 Dec 2012, 17:04
  • Oh, well =D i love you too, girls Heart3
    Problema e ca nu e vorba doar de o seara, care, in opinia mea e, asa cum a spus si Julieta, doar o seara. Ci faptul ca toti prietenii mei vor fi undeva, impreuna, iar eu voi sta singura acasa (fiindca parintii mei s-ar putea sa fie plecati, desi eu cred ca asta-i mai bine ;Wink). Oricum, nici eu nu sunt genul care sa iasa prin cluburi sau oriunde, fiindca eu nu ies nici macar in oras, asa ca ce sa mai vorbim de cluburi Finna Acum se pare ca am gasit in alta parte o oferta, dar parca vad ca si acolo nu mai sunt locuri :-s. In orice caz, oferta Emei pare destul de tentanta (m-ai convins cu pisicile Finna ), iar acum ma simt ca o tradatoare Sad damnit!

In orice caz, nu ma asteptam sa raspunda cineva aici, sau chiar daca ar fi raspuns, sa scrie atat de multe lucruri si incurajatoare! Heart Ma simt mai bine stiind ca am intotdeauna pe cineva care sa ma incurajeze si sa-mi ridice moralul Love Stiu ca probabil par draguta si desi am unele momente de rautate, sunt ok, insa in realitate, treaba nu este asa. Lumea ma judeca dupa aparente, iar aparentele mele sunt ca sunt o persoana foarte nesuferita si idioata. Idioata in sensul de inculta, pentru ca dau mereu impresia ca sunt naiva si prostuta, desi nu e mereu asa. In fine, acum deja dau in alte drame Finna Adica, am momente si momente. Uneori imi vine sa bat pe cineva, uneori sa-l iau in brate, insa mereu ma napadeste partea 'ai buna', desi nu multi raman cu impresia asta.

Anyway, cert este ca stiu ca am pe cine ma baza, si desi voi nu sunteti mereu langa mine, in 'flesh si oase', si desi mi-ar placea asta, pentru ca mereu va dovediti a fi mai prezenti si mai constiinciosi in a-mi fi prieteni decat cei in 'flesh si oase', eu tot va iubesc Heart *desi am uneori momente in care imi vine sa-i tai degetele Emei pentru ca scrie prea mult Whistle*

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: let's talk about india's drama - by Isolde du Maurier - 04 Dec 2012, 17:04