let's talk about india's drama
04 Dec 2012, 21:08
  • Vai, dar e stabilit! Daca ai tai pleaca de acasa, e ca in reclama de la Tuborg: tu asiguri locatia, noi aducem distractia! (Filip si Fuborg, tu si... ce naiba fac eu acili-sa?!).
    Acum, lasand poantele la o parte. Ai spus ceva care pe mine m-a lasat ca magarul in ceata. Ahem, "Lumea ma judeca dupa aparente, iar aparentele mele sunt ca sunt o persoana foarte nesuferita si idioata." Pai aici avem o problema. Nu vad de ce aparentele 'virtuale' ar fi mai diferite de aparentele 'reale' (facem exceptie de la chestiile din filmele hacker-iste cu tipul de 50 de ani care se da drept o fetiscana de 10 ca sa se poata uita in pacea lui la My little pony). Daca te ajuta cu ceva, iti spun sincer ca nu mi-ai lasat nici macar o clipa impresia ca esti cum ai zis. Poate cam sarcastica, dar cum mie imi place sarcasmul... (acum nu pot sa-l blestem pe cel care face acelasi sport ca si mine Finna ). In cel mai rau caz, pot spune ca erai 'ratacita in spatiu' atunci cand ai 'aterizat' pe DarkMark. Dar, tinand cont ca ma pot lega de lucruri explicate psihologic, stiintific, atunci te asigur ca intr-un mediu nou e perfect normal. Daca e, pot sa continui si sa-ti spun, fara suparare, ca din ceea ce ai scris tu in postul-raspuns reiese ca stai cam prost la capitolul incredere personala. Mananca putina ciocolata si injura cativa prosti; o sa te simti mai bine. Chestia cu momente si momente... Stai calma. De-ai stii cate borcane am spart eu la nervi... E o metoda sigura pentru 'dracusori'. Acum ma opresc. Nu de alta, dar mi-e ca daca-mi tai degetele o sa mai fie vreo victima si mna.. vreau sa fiu cu constiinta impacata (pot sa fiu foarte convingatoare uneori si sigur se gaseste un omulet sa testeze pentru mine). But love you too! Love
    Si ca sa dau cu bata-n balta. Daca vine sfarsitul lumii pe 21 decembrie si te agiti degeaba? Finna

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: let's talk about india's drama - by Ema Snow - 04 Dec 2012, 21:08