Thread Closed 
Shine bright like a diamond
06 Dec 2012, 20:44
  • O asculta cu atentie pe Nina si dadu aprobator din cap, deci tanara nu era minor..ceea ce era linistitor pentru el. Privi in sus, nu era luna plina insa chiar daca doar jumatate din luna era pe cer puteai vedea chipul celuilalt de langa tine, nu foarte bine insa incat sa-l recunosti se vedea. Inghiti in sec, isi duse mana la ceafa si apoi o readuse in fata, freca degetul aratator de cel mare si simti un lichid, sigur era sange iar daca avea sa mai stea acolo probabil in cateva ore...se scurgea tot sangele din el.

Isi indrepta privirea catre Nina, spunand:
    -Si eu am terminat de cativa ani, am fost sortat la Viperini, exact unde ma asteptam. Sau cel putin unde voiam, sora mea e la ODS, ceea ce mamei nu i-a convenit deoarece ambii parinti au fost la ODS, iar eu..am ajuns la Viperini. Insa niciodata nu m-a interesat parerea ei, e ca si moarta pentru mine...insa, nu prea conteaza. Spuse el in cele din urma dandu-si seama ca probabil prea adancise povestea si nu voia, cel putin de ce sa...o impovareze si pe ea cu povestile lui de familie aiurea? Caci asa si era, singura persoana are nu il dezamagise niciodata fusese Agnes, iar pe deoparte si tatal lui...insa acum murise, asa ca singura ruda pentru el mai era sora lui..atat. Isi muta privirea in alta parte stand sprijinit cu coatele de genunchi.

Step aside bitches it's Klaus Lovel
[Image: 1hR6WRH.gif].[Image: TZZ9W12.gif]
I'm a sweet serial killer

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Shine bright like a diamond - by Klaus Lovel - 02 Dec 2012, 14:30
RE: Shine bright like a diamond - by Klaus Lovel - 06 Dec 2012, 20:44