Dancing away with my demons
08 Dec 2012, 15:30 (This post was last modified: 08 Dec 2012, 15:30 by Julieta D. Thibault.)
  • Inghiti in sec si se intoarse brusc auzind o voce masculina, isi ridica ambele sprancene si dadu usor absenta din umeri. Chipul baiatului nu ii se parea cunoscut catusi de putin, iar incercarea de a distinge macar o trasatura, sau cel putin sa o familiarizeze cu cineva..nu reusea, asa ca o lasa balta, spunand:
    -Nu stiu despre tine, insa mie una nu-mi place cand persoanele se strecoara pe la spatele meu. Murmura ea in cele din urma privindu-l neutra, neafisand nici macar o fata zambitoare sau una trista, pentru ca asa era starea ei in acest moment..neutra.

Privi in sus, fulgii incetasera sa mai cada pe pamant, chiar daca patura moale si alba de zapada isi facuse loc in fiecare coltisor al tinutului, inclusiv pe casele care aproape ca nu se mai vedeau din cauza nuantei albe, nu puteai uneori distinge o case de alta la cat de mult ninsese. Isi intoarse privirea catre baiat din nou, il studie din cap pana in picioare. Avea trasaturi bine conturate, ochii negri si mari, inalt exact tipul perfect pentru o fata Incuiata, caci...citise cateva din revistele fetelor Incuiate si era exact descrierea care spunea "baiatul visurilor tale", epic.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Dancing away with my demons - by Julieta D. Thibault - 08 Dec 2012, 15:30