Vacantza de vara
|
10 Jul 2008, 22:28
|||
|
|||
Eu am o casa si doua apartamente aici, in Severin =] sh pe la Craiova ceva... mai exact:
La Drobeta Turnu Severin +Apartamentul tatalui, cu 4 camere, in care am stat pana la 5 ani. Apoi ne'am luat catrafusele si bye-bye. PS: eu sunt singurul mostenitor al tatalui am un apartament al meu! Am un apartament al meu! xD +Casa in care statea bunicul, tatal mamei, inainte sa se casatoreasca cu bunica. Am remobilat, si amuh locuim aici xD +Apartamentul in care mai statea bunica, inafara timpului petrecut la serviciu la ea, la Craiova. Il avem si acum. Avem chiriasi aici, la fel si la apartamentul tatalui meu. [fostul a murit fostul proprietar. Eu am mostenit apartamentul xD] La Craiova +Bunica si'a vandut apartamentul, ca sa se mute in Severin cu noi. +Intr'un apartament stau bunicii din partea tatalui surorii mele. Amuh este si sora mea la ei, ca e in anul I [trece in al II-lea] la facultatea de medicina. +Mai e un apartament in care sta tatal Denisei [sora mea] cu noua sa sotie [prima a fost mama, care s'a recasatorit cu tata]. Deci wow park vorbeam de vacantza de vara =] am si eu directia "acasa" in mai multe randuri =] eh, la Craiova, nu prea consider "acasa" locul unde sta familia tatalui surorii mele. Mrg xD |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|