Thread Closed 
I'm mean and you can suck it
16 Dec 2012, 15:32 (This post was last modified: 16 Dec 2012, 15:33 by Eric Grimm.)
"Ma gandesc la placerea mea, printesa. Si mie imi face placere sa port conversatiile astea fara sens cu tine. Esti un termen de comparatie determinant pentru femeile adevarate pe care le cunosc. Si ma face sa la apreciez cu atat mai mult pentru ca ofera barbatilor."

Ii ignora remarca referitoare la bagatul cu forta in vietile oamenilor care nu il vor. Adica, singurul motiv pentru care fusese nascut, si mai devreme decat era cazul, era ca maica-sa nu-l mai suporta in ea -- sau cel putin asta ii placea sa isi zica.

"Ce nu intelegi tu e ca exista fete care seamana cu tine si care incearca sa fie inocente si putin salbatice cand vine vorba de barbati, dar in interior sunt niste scorpii manipulatoare si de cele mai multe ori bune la pat. Apoi sunt femeile care nu se chinuie sa mascheze nimic. Si femeile ca tine, care nu numai ca sunt salbatice cand vine vorba de barbati, dar nici nu mascheaza nimic. Arata inocente pentru ca sunt inocente si stiu asta pentru ca daca as as incerca acum sa te curtez te-ai inrosi sau ai schimba subiectul sau pur si simplu ai pleca de la masa. Ca sa nu mai vorbesc de aluzii sexuale."

Virgine. Virgine toate.

[Image: tumblrm81iumpdyl1ra7fsf.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
I'm mean and you can suck it - by Eric Grimm - 16 Dec 2012, 01:16
RE: I'm mean and you can suck it - by Eric Grimm - 16 Dec 2012, 15:32