glory brings us pleasure
|
17 Dec 2012, 19:54
(This post was last modified: 17 Dec 2012, 19:57 by Ada McNair.)
|||
|
|||
Ada astepta ca baiatul din fata ei sa ii dea asteptata provocare. Vroia sa faca ceva interzis, ceva care sa o trezeasca din acel plictis si care sa o readuca la viata. Observa cum baiatul din fata ei statea ganditor, zambind din cand in cand cu subinteles. Isi dorea sa stie ce in mintea lui, dar totusi isi dorea la fel de mult sa ramana o surpriza.
Cand auzi rezultatul cugetarii lungi a lui Hawkeye, vroia sa isi dea o palma. Ada nu era o persoana rea sau cu aere, dar uneori sarcasmul ei indeparta oamenii de ea. "Asta-i tot ce ai putut?" intreba Ada ridicandu-si ambele sprancene in semn de dezaprobare. Ii venea sa rada caci chiar daca se enervase, intrebarea o pusese in incurcatura. "Primul meu crush..." repeta Ada scarpinandu-se cu degetul aratator pe laterala nasului. Nu stia daca sa-l aleaga pe Ron, pe Draco,pe Fred, pe vecinul de peste drum de acasa sau pe verisorul ei indepartat. Nu stia daca vreo unul din ei chiar a fost o persoana care sa ii dea fluturasi in stomac. Pe toti i-a placut intr-un anume mod in care nu le dai prea multa atentie si pe langa care poti trece fara sa ai vreun sentiment. "Fred Weasley?" se intreba Ada pe sine nedumerita. Probabil ca el era singurul care putea fi catalogat drept o persoana de care s-a "indragostit". I-a aproape placut de el vreo doua zile, dupa care au fost impreuna, au iesit de vreo doua ori si s-au sarutat o singura data. Asta putea fi numit un "crush"?O dragoste de care sa iti aduci aminte peste ani ca fiind prima ta iubire? Ea nu credea. Inca cauta dragostea adevarata deoarece pana atunci nu o simtise. "Ce-s cu intrebarile astea?" se enerva Soimeanca. "De unde sa stiu cine a fost prima mea dragoste? Nu e ceva ce pot eu decide..." Intrebarea lui Hawkeye starnise ceva in ea. Ceva ce ea demult incercase sa acopere. Desi incerca sa para tare, sufletul ei ardea mocnit. "Haideti sa mai incercam o data..." spuse Ada incercand sa-si transforme tonul vocii intr-unul jovial. Dar din nefericire, vocea ei rasuna ca un glas de pisica care este trasa de coada. Ada lua sticla cu forta din mana lui Hawkeye si o invarti cu putere. Incerca sa isi ia gandul de la ceea ce tocmai s-a intamplat si sa asculte acel zgomot care avea sa o calmeze. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|