Thread Closed 
The words that became reality
18 Dec 2012, 18:30 (This post was last modified: 18 Dec 2012, 18:32 by James Bradley.)
James dadu sa plece, fiind primul venit se gandi sa lase si pe altcineva singur in aceea incapaere, sa se bucure de intimitate asa cum si el s-a bucurat de a lui. Mai ales ca persoana care intrase era si mai mare ca el si nu avea chef sa se puna in fata celor mai mari ca el. A fost surprins cand auzi ca colega lui de Casa, dadu sa plece, cerandu-si scuze, insa el vroia de mult sa paraseasca incaperea, asa ca se indrepta catre usa.
"Nu e nici o problema. Oricum ma ridicasem sa plec, deci poti sa stai aici cat doresti. Dar tot nu mi-ai raspuns la intrebare, ai idee ce e oglinda aia? Eu am cautat si in carti si n-am gasit vreo infromatie care sa ma aduca macar aproape de raspuns."
Isi scoase cartea despre obiecte magice din geanta si ii deschise fetei cartea la curprins sperand ca ea poate are o idee sau se poate ghida dupa ceva, ce lui ii scapase. "Uite aici e cuprinsul cartii, poate gasesti tu ceva ce mi-e mi-o scapat."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
The words that became reality - by Ema Snow - 17 Dec 2012, 20:35
RE: The words that became reality - by James Bradley - 18 Dec 2012, 18:30