|
The words that became reality
|
18 Dec 2012, 22:03
|
|
Ema Snow
|
RP Posts: 2671
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 1911
Animal: Husky Siberian-Ariadne; bufnita alba-Artemait; Leopard de zapada-Toothless
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
- Ema se uita la cuprins cu rapiditate. Recunostea acea carte, caci si ea avea un exemplar, desi mult mai vechi si mai uzat.
" Nu prea o sa te ajute ce ai tu aici. Sunt doar cateva indicii subtile spre date de care nu ai nevoie"
Zambi stramb si il privi cu ochi intelegatori. Putea sa priceapa cu usurinta acea senzatie. Si ea fusese candva vrajita de misterele lui Erised. Se uita spre Oglinda si inainta cativa pasi. Lent. Se opri numai pentru a se intoarce iar spre baiat. Dupa felul in care vorbea si se manifesta, presupuse ca avea de-a face cu un Soimean. Zambi in sinea ei, iar mai multe elemente se asezara la locul lor.
" Vino aici" vorbi ea pe un ton bland si inainta iar spre Oglinda.
A fost atenta sa se opreasca la o distanta sigura, astfel incat sa nu vada ce-i arata Oglinda daca ii aluneca privirea in directia ei.
" Vezi ce scrie acolo?" intreba si arata spre literele incrustate in partea de sus a ramei. " 'Eu nu arat fata ta, ci dorinta inimii tale'. Asta scrie. Iar aceasta e Oglinda lui Erised. Iti arata cea mai arzatoare dorinta conturandu-se in realitate. Si crede-ma, oricat de atragator suna ideea asta, e ceva periculos... "
Zambi melancolic si statu asa o vreme. Intr-un final, se intoarse iar spre baiat.
" Stai asa... Tu esti James, noul elev de la ODS. Stiam eu ca te-am vazut inainte" si pocni usor din degete.
The darkest hour is just before the dawn.
|
|
Messages In This Thread |
RE: The words that became reality - by Ema Snow - 18 Dec 2012, 22:03
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|