|
Dancing away with my demons
|
19 Dec 2012, 22:51
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Isi incrucisa bratele la piept si il asculta pana la ultimul cuvintel, vorbea repede si ii se parea ca, cuvintele lui nu aveau nici o logica, insa nici nu o interesa in mare parte ce spunea.
-Ah, si vrei sa spui ca ti-ai activat puterile de invizibilitate cand am venit eu si apoi brusc s-au terminat bateriile? Awesome. Spuse ea cu un zambet larg pe buze, deloc ironic si deloc sarcastica, insa acum nu venise aici pentru tipul asta ci sa caute o cafenea deschisa, daca avea sa gaseasca una in cel mai scurt timp.
-Gusturile nu se discuta. Murmura ea raspunsul acesta la ultima intrebare a lui, daca lui ii placea ca lumea sa ii se strecoare pe la spate foarte bine, iar daca nu..iarasi bine, pe ea nu o incalzea cu nimica faptul ca cine era el sau ce cauta acolo, sau..replicile lui "dure". Nu avea sa-si bata capul cu el, asa ca ii zambi din nou larg si trecu pe langa el ca si cum nu ar fi fost acolo, zicand:
- Spor la stat singur in frig, prietene. Isi facu loc prin zapada deasa si o lua la pas pe alee luand-o direct in fata, neavand o directie anume, isi adanci adanc mainile in buzunare.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|