Threat ..
|
20 Dec 2012, 23:02
(This post was last modified: 20 Dec 2012, 23:03 by Lewin Lovwell.)
|||
|
|||
"-...jur , nu voi spune nimic , spuse Lewin cu un glas nu tocmai convingator . In ciuda curajului de care dadea dovada in alte situatii , acum ii tremurau picioarele ingrozitor . Nu vroia sa isi piarda slujba nici in ruptul capului , mai ales ca era pe punctul de a fi promovat . Se intoarse pe calcaie si pleca tulburat de ce auzise ."
In dimineata urmatoare manca , se imbraca si pleca la minister , cu speranta ca nu va fi concediat . Nu prea dormise in noaptea aceea pentru ca fusese prea ocupat cu intoarcerea pe toate partile a ceea ce se intamplase ziua trecuta si cu inventarea unei scuze pentru faptul ca a ascultat ceea ce vorbisera Ludwin si Clover . Ar fi vrut sa fi stiut o vraja de oprire a auzului pentru a o folosi in momente ca cel din ziua trecuta , dar nu invatase de asa ceva , defapt gandi el "Nici nu cred ca exista o asa vraja" . Ludwin si Clover nu zisera nimic pe tot parcrsul zilei , ba chiar ai crede ca uitasera , dar nu era asa , si Lewin stia asta , insa acum era fericit ca inca avea slujba . "Oricum nu imi pot face nimic , altfel le dezvalui secretul" gandi el din nou . Nu ii venea sa creada ca nu se gandise pana atunci , era evident , ei nu aveau sa spuna nimic despre incident pentru ca Lewin ar putea sa ii spuna Ministrului Magiei . Apoi il fulgera o idee , de ce nu s-ar duce sa ii spuna Ministrului Magiei , ei nu aveau de unde sa stie , ar putea fi promovat imediat , dar apoi o voce il intrerupse din meditare , era Ludwin , il chemase la el in birou . Calca apasat fiecare pas , speriat si nerabdator in acelasi timp , stia ca acum era momentul , va fi concediat . Poate nu ii interesa pana la urma daca spune cuiva sau nu ... Ajunse la usa biroului , deschise , dar in acelasi timp seful lui impingea . -A aici erai , spuse Ludwin , am crezut ca nu m-ai auzit . Vroiam sa iti spun ca trebuie sa duci aceasta scrisoare la "Departamentul Jocurilor Magice" , acolo te va astepta Clover . -Desigur , domnule , zise Lewin . Inca odata se roti pe calcaie in stilu-i caracteristic si pleca . Ajunse imediat in Atrium , ingandurat .De ce l-ar trimite pe el cu scrisoarea cand putea sa faca un "avionas" si sa il trimita cu ajutorul magiei . Intra in lift inca ingandurat ,dar stia ca nu aveau cum sa il atace , mai ales in Ministerul Magiei . -Departamentul Jocurilor Magice , anunta o voce de femeie . Lewin cobora din lift si observa ca luminile erau stinse in tot departamentul , nu era picior de vrajitor la ora aceea acolo . Temerile din lift iesira din nou la suprafata , usa acestuia nu se inchisese , insa ceva il facea sa nu se intoarca , nu era stilul lui sa dea inapoi . Calca precaut fiecare pas , acum avea in mana dreapta bagheta , iar in cea stanga scrisoarea . Ludwin zisese ca , Clover il asteapta acolo , nu se temea de Clover . Facuse cam 10 pasi , dar lumina venita de la lift nu il mai ajuta acum , asa ca ridica bagheta si mai sus si rosti : -Lumos ! Coridorul fu luminat , insa nici urma de Clover . Apoi spre surprinderea lui se auzi din spate o voce ragusita . -Lewin , striga oarecum vocea . Era Ludwin . Tinea bagheta indreptat spre el . -Lovwell , striga o alta voce , de aceasta data din cealalta directie . In celalalt capat al coridorului statea Clover , si acesta tinea bagheta amenintator spre Lewin . -Ce o sa faceti ? Ma veti ataca ? , striga Lewin cat de tare putu in speranta ca il va auzi cineva . Era evident ca il vor ataca , era constient ca nu putea face fata celor doi vrajitori prea mult . OOC : OK , avand in vedere ca e primul meu RP sper ca e bine facut . Nu prea ma pricep la descriere , cei drept .. Oricine poate intervenii . Ludwin si Clover sunt inventati , nu stiu daca am voie .. Treaba sta asa : Lewin a auzit o convorbire dintre Ludwin si Clover , pe care ministrul nu trebuie sa o auda . Lewin e amenintat si restul cred ca l-ati inteles . Convorbirea ramane secreta , o dezvalui pe parcurs . In legatura cu "avionasul" , nu am mai stiut cum se numesc acele note din HP5 de care Mr.Weasley i-a explicat lui Harry . |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Threat .. - by Lewin Lovwell - 20 Dec 2012, 23:02
RE: Threat .. - by Ema Snow - 20 Dec 2012, 23:33
RE: Threat .. - by Lewin Lovwell - 21 Dec 2012, 00:23
RE: Threat .. - by Ema Snow - 21 Dec 2012, 00:42
RE: Threat .. - by Lewin Lovwell - 21 Dec 2012, 01:38
RE: Threat .. - by Ema Snow - 21 Dec 2012, 10:27
RE: Threat .. - by Lewin Lovwell - 22 Dec 2012, 00:23
RE: Threat .. - by Ema Snow - 22 Dec 2012, 00:58