Este Harry Potter un vrajitor puternic ?
|
20 Dec 2012, 23:21
|||
|
|||
Eu cred ca este un vrajitor "average". El a devenit cunoscut si considerat un vrajitor puternic deoarece a rezistat atunci ca si copil vrajii "Abracadabra" a lui Voldemort. De asemenea a fost considerat un vrajitor puternic pentru ca timp de 7 ani a avut norocul/ghinionul sa intalneasca o gramada de chestii care l-au facut sa reactioneze intr-un anume mod.
Pe de alta parte, el este un vrajitor puternic datorita vrajii(sau cum naiba era..nu mai tin minte) care i-au lasat-o parintii lui in care Voldemort nu se poate atinge de el in nici un fel. Chestia aia i-a oferit un avantaj pentru ca Harry sa-i reziste lui. Altfel ar fi putut si el la fel de bine sa moara ca Cedric in Pocalul de foc. O data ce vraja aia a disparut cu implinirea a 17 ani, nu a mai fost la fel de puternic...Adica la finalul cartii a saptea cand l-a invins nu a fost ceva extrem de spectaculos etc. Dar e si chestia cu bagheta care acum ca ai zis-o mi-am dat si eu seama. Poate intr-adevar a fost un vrajitor puternic dar eu tot consider ca toata puterea lui consta in chestia pe care i-au lasat-o parintii lui care l-a facut sa se deprinda cu anumite "indeletniciri". ![]() Singurele lucruri care au fost in favoarea lui si l-au ajutat au fost curajul, iubirea fata de cei din jur, bunatatea lui ...mintea deschisa etc. Chestii pe care Hermione, Ron, Neville bla bla bla nu le-au avut pe toate. Sunt niste chestii care vin asa...la pachet pentru un personaj principal. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Este Harry Potter un vrajitor puternic ? - by Lewin Lovwell - 20 Dec 2012, 01:33
RE: Este Harry Potter un vrajitor puternic ? - by Klaus Baudelaire - 20 Dec 2012, 14:30
RE: Este Harry Potter un vrajitor puternic ? - by Lewin Lovwell - 20 Dec 2012, 16:08
RE: Este Harry Potter un vrajitor puternic ? - by Ada McNair - 20 Dec 2012, 23:21
RE: Este Harry Potter un vrajitor puternic ? - by Lewin Lovwell - 20 Dec 2012, 23:39
RE: Este Harry Potter un vrajitor puternic ? - by Klaus Baudelaire - 20 Dec 2012, 23:47
RE: Este Harry Potter un vrajitor puternic ? - by Tom Ronald Smith - 12 Jan 2013, 19:52
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Harry Potter | Kennya Allen | 4 | 2,432 |
21 Jun 2011, 17:55 Last Post: Raphael Olivier |