only the strong one survives
20 Dec 2012, 23:54 (This post was last modified: 20 Dec 2012, 23:54 by Klaus Baudelaire.)
  • "Iris. Iris Lisanne Fox", se prezenta ea, zambind.
    Era putin incurcata de faptul ca Lexie nu isi amintise numele ei intreg, insa nu putea chiar sa ceara asa ceva, avand in vedere ca era noua si nu avea un nume chiar atat de comun. Si in plus, nu era chiar cea mai sociabila si cunoscuta fata din scoala, desi era destul de remarcata datorita parului sau. Insa nu se intrega prea bine, pentru ca nu-i placeau contactele prea mult. Prefera sa deseneze sau sa scrie, si cum nimeni nu incercase sa-i fie prieten, nici ea nu putea face primul pas.
    "Nici nu stiu de ce naiba am mai venit azi", se trezi ea vorbind, insa nu era mirata de acest lucru. De fiecare data cand se afla in compania cuiva, incepea sa vorbeasca singura, ca pentru a recupera clipele de tacere.
    "M-a invitat un anume domn Wood, directorul bancii din centru, si nu am habar de ce am acceptat. Insa acum nu mai conteaza, sper ca a uitat."
    Rasufla usurata si se uita instinctiv inspre usa, insa in acea clipa, pali. Acel anume domn Wood era in prag, uitandu-se cercetator in camera.
    "Oh, nu, e aici!"exclama enervata, si se baga sub masa.

it's bad wolf
[Image: tumblr_m3gb20mJYC1qc82mmo1_r1_250.gif] [Image: tumblr_m3gb20mJYC1qc82mmo2_r1_250.gif]
Oh, delete your internet history. And get a girlfriend.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: only the strong one survives - by Klaus Baudelaire - 20 Dec 2012, 23:54