A thousand years
20 Dec 2012, 23:59 (This post was last modified: 20 Dec 2012, 23:59 by Julieta D. Thibault.)
A THOUSAND YEARS
~ Oricine.
  • Simti cum frigul de afara ii intrase in fiecare os, deja nu isi mai simtea nici macar degetele de la maini insa continua sa mearga pana ajunse in fata inchisorii. Isi scoase bagheta si cu ajutorul ei facu o crapatura in perete si prin asta intra, apoi o inchise la loc ca sa nu lase urme. Isi dadu jos gluga din cap privind intr-o parte si in alta, sa fie sigura ca nu era urmarita sau prinsa. Isi scoase din buzunarul gecii numarul "42" deci asta era incaperea de unde avea nevoie de acele informatii, asa ca o lua repede la fuga. Nu ii placeau misiunile date de Devoratori, insa nu avea de ales..isi alesese drumul asta, asta avea sa il parcurga. Intrase intr-o factiune? Avea sa-si respecte indatoririle atata timp cat si ea era ajutata cand era nevoie, chiar daca ii placea sa faca lucrurile pe cont propriu, ii se parea mai corect sa nu implice pe nimeni in problemele ei. Ajunse in fata inchisorii vazandu-l pe Blade cum statea acolo pe un scaun si zise:
    - Oh, ce dragut..da-mi informatiile si ai sa-ti primesti banii. Spuse ea observand expresia de pe fata barbatului.
    - Naiva fatuca, credeai ca ai sa primesti informatiile asa usor? Ma scoti de aici si batem palma..atfel, nimic. Julieta se enerva dand cu pumnul direct in gratiile inchisorii.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
A thousand years - by Julieta D. Thibault - 20 Dec 2012, 23:59
RE: A thousand years - by Dawn Snow - 21 Dec 2012, 00:27
RE: A thousand years - by Julieta D. Thibault - 21 Dec 2012, 12:24
RE: A thousand years - by Dawn Snow - 21 Dec 2012, 12:39
RE: A thousand years - by Julieta D. Thibault - 21 Dec 2012, 12:44
RE: A thousand years - by Dawn Snow - 21 Dec 2012, 12:56