What? Where am I?
|
21 Dec 2012, 13:23
(This post was last modified: 21 Dec 2012, 13:25 by Berny McNair.)
|||
|
|||
Auzi soapta calmanta a strainei de langa el. Ii placea vocea ei. Avea in ea un rafinament aparte, ca si cum ar fi fost o printesa sau o persoana foarte educata. Asta ii dadea fara nici un motiv, un anumit sentiment de siguranta.
Se parea ca fata nu stia ce anume sa-i faca sau cum sa-l ajute. Sincer, nici el nu stia. Singurele lucruri care erau in capul lui la momentul actual erau durerea ce-l apasa si mirosul imbietor al parfumului fetei. Daca ar fi fost intrebat, nu stia nici macar unde anume il doare. Poate...fiecare particica din el? La un moment dat, vrajitorul simti cum fata se ridica de langa el si strabatu coridorul din jurul lor. 'Gata...pana aici mi-a fost' gandi el disperat inclestand cu putere mana in parul covorului si rupand cateva fire de lana din el. Insa parfumul ala se apropie inapoi de el iar caldura emanata de trupul ei ii dadu din nou starea aceea de comfort. Cand simti mana fetei cum i se lipeste incet de fruntea lui infierbantata de febra, se cutremura incepand sa tremure fara incetare. Acum isi daduse seama ca problema lui era cu mult mai grava decat credea. Avea sa moara in curand si nici macar nu apucase sa-si ia la revedere de la parintii sau sora lui. Ultima oara cand vorbise cu ei a fost acum cateva luni cand le spusese ca pleaca intr-o vacanta in Franta in care bineinteles ca n-a mai fost din cauza muncii neincetate de la Minister. Un alt junghi de durere ii strabatu corpul cu o intensitate si mai mare. Nu stia ce naiba i se intampla insa isi dorea sa se termine o data deoarece nervii si rezistenta lui aveau sa ajunga la un final. "Du-ma undeva...Am nevoie de..." Nu mai putea continua. Il durea fiecare miscare a corpului si nu vroia sa riste sa moara din cauza ca nu si-a putut inchide fleanca la momentul potrivit. Ridincandu-si un deget, cu ultima putere arata spre o usa ce se afla in fata lor. Nu stia ce este acolo, dar era un inceput. Macar nu mai avea sa stea culcat pe podeaua inconfortabila ci macar pe un scaun sau poate un pat...vise! Vroia o gura de apa, caldura semineului incalzindu-i corpul, o vraja ce i-ar putea diminua macar un sfert din acea durere insuportabila, un pat pe care sa stea si poate niste biscuiti cu ciocolata. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|