|
Thread Rating:
- 1 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
22 Dec 2012, 19:38
|
|
Vincent Thorbjörn
|
RP Posts: 42
Casa: Adult
Galeoni: 685
Slujba: Angajat la "Departamentul Accidentelor Magice"
|
|
"Stii, am avut o prietena. O foarte buna prietena, acum mult timp."
Abandonase totul, pentru cateva secunde, si se asezase pe un fel de butoi, abatut si suparat.
"Era inteligenta, frumoasa si plina de viata. Putea face tot ce isi propunea si toata lumea o iubea. Era, cum ai spune, mai mult decat perfecta."
Isi facu curaj sa continue, caci ii venea greu, insa trebuia. Trebuia sa vorbeasca cu cineva despre asta, nu mai putea sa o tina in el.
"Ei bine, intr-o zi, am iesit la plimbare in Hogsmeade. Nu ne iubeam. Adica ne iubeam, dar nu in felul ala, stii tu. Eram doar ca niste frati. Ne intelegeam reciproc si ne ajutam. Era minunat. Ei bine, aici, in Hogsmeade, am intrat intr-o...incaierare, daca pot sa-i spun asa. Niste vrajitori beti, violenti si destul de prostanaci."
Frazele scurte il mai ajutau, insa tot ii era greu sa continue. Isi umezi buzele si dupa cateva secunde, continua:
"Unul din ei, care era coleg cu noi la Hogwarts (vezi tu, eram in ultimul an, si urma sa promovam peste doar cateva saptamani), s-a enervat pe ea, pentru ca era mereu asa buna si perfecta si a folosit...Crucio. A fost groaznic, am crezut ca o sa-l omor, insa mai intai vroiam sa-l rasplatesc cu aceeasi moneda. Nu am reusit, caci mi-a fost luata bagheta. Si s-au infuriat si mai rau. Iar ea...Avada Kedavra. Cu bagheta mea. Cu propria mea bagheta!"
Aproape ca incepuse sa planga, insa se tinu tare.
"Si erau beti! Erau beti! Ea nu avea nici o vina, ma intelegi? Doar eu. Eu, pentru ca am ras de ei. Si s-au razbunat pe ea. A fost...am crezut ca o sa mor acolo, langa trupul ei fara viata."
Ofta din toti rarunchii, si se ridica. Nu era timp de depanat amintiri dureroase.
"Apoi m-am casatorit, crezand ca asa am sa fiu fericit. Insa dupa cum vezi, nu sunt"
i just realized i haven't died this week. it's only thursday, there's still time
~ex Ravenclaw student~
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|