Say something about the character above.
23 Dec 2012, 14:22
  • Lexie Stryder.

Lexul nostru, ce sa mai incolo si-ncoa'. Nu a trecut prea mult timp de cand am 'evaluat-o' ultima oara si nici nu se simte ca s-a schimbat ceva in caracterul ei, insa, dupa ce am interactionat tot mai mult la RP, am observat cateva chestiute noi. Lexie continua sa fie o prezenta ce imbina doua elemente opuse in acelasi timp. Este plina de feminitate, insa are puterea unui barbat in toata firea. Ma induioseaza sensibilitatea ei si starea aceea timida (as putea spune) de a sta si a observa fara ca prezenta ei sa fie constientizata prea mult de ceilalti. Mi se pare o 'moralista', insa intr-un sens adaptat la vremurile noi, si imi place faptul ca are tente spre psihologie. Cumva, trezeste amintiri vechi, desi personajul este 'nou'. Insa, lasand asta la o parte, Lexie este o ambitioasa hotarata. Mi se pare totusi putin cam prea naiva in anumite momente si poate lipsita de puterea de a se impune (nu mereu, ce-i drept). Faptul ca este inca o copilita ascunsa in ganduri mature realizeaza un contrast extraordinar in actiunile si mentalitatile sale. Este unul din cele mai umane personaje prezente pe forum, fara sa fie dusa la extreme. Nu e cel mai pur suflet din lume, dar nici raul intruchipat.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Say something about the character above. - by Ema Snow - 23 Dec 2012, 14:22