|
Say something about the character above.
|
23 Dec 2012, 15:38
(This post was last modified: 23 Dec 2012, 15:39 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
Ema Snow
- Pot sa spun ca Ema e unul dintre putinele personaje care chiar imi plac, la caracter, la playby si la tot. E genul de persoana care se descurca in orice situatie, e sociala, amabila si mereu gata de actiune. Imi place ca Julieta cu Ema se inteleg de minune, dar pot sa spun aici si ca nu prea gasesc defecte la ea
poate unul, faptul ca ajuta pe toata lumea ceea ce duce la "profitare", deoarece cand esti prea bun altii profita de tine.
Este ambitioasa, mereu stapana pe situatie chiar daca mai are unele mici scapari pe ici pe colo, insa nu se observa aproape deloc. Este misterioasa in felul ei si atrage prin faptul ca poate sa fie intr-un moment scorpie, iar dupa imediat in cateva secunde cea mai buna persoana de pe planeta iar la asta nu ma refer ca are doua masti, se pliaza exact dupa situatie, ceea ce mi se pare un atuu extrem de important. Are mereu solutie pentru orice problema, fie ca e morala sau chiar fizica, imi place ca in topicuri mereu gasesti actiune, mereu cu cate o idee noua si niciodata nu e aceeasi, nici macar ca si context sau ca forma.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|