Thread Closed 
You're so hypnotising could you be the devil, could you be an angel
23 Dec 2012, 23:24
  • Un zambet delicat i se intipari pe buze cand tanara isi intoarse privirea spre ea.
    " Imi cer scuze. Nu doream sa deranjez" murmura Ema, suficient de tare incat fata sa o auda, dar suficient de incet incat sa nu sparga magia produsa de ecourile ultimelor note.
    Melodia avusese un efect calmant incredibil, chiar daca Ema regreta ca nu o prinsese pe toata. Parea interesanta si mai mult decat patrunzatoare. O facuse sa uite de grijile pe care le tot avea in ultimul timp... Lectiile, hartogariile pentru Sefie, bufnita care trebuia gadilata la orgoliul, dorul pentru persoanele dragi...
    Isi feri privirea, insa dupa cateva secunde se uita inapoi la fata. I se parea ca poseda un chip interesant. O satena cu ochi albastri. Nu erau multe fete satene sau brunete cu ochi de culoare deschisa la Hogwarts. Continua sa zambeasca, inca pastrand fragmente din melodie in minte.
    " Canti foarte frumos" spuse cateva secunde mai tarziu, incercand sa sune cat mai sincer, dar si cat mai politicos posibil.
    Incet-incet, Ema se gandi ca poate nu era cel mai bun moment sa fie acolo. Poate ca tanara avea nevoie de putina intimitate. Se dadu un pas inapoi.
    " Eu... eu pot sa plec... nu e o problema..." ingaima cateva cuvinte, usor rusinata, si mai facu un pas in spate.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: You're so hypnotising could you be the devil, could you be an angel - by Ema Snow - 23 Dec 2012, 23:24

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Devil`s Dance Julieta D. Thibault 14 4,112 09 Feb 2012, 18:22
Last Post: Julieta D. Thibault
  wish i had an angel Harper Hildegarde 0 1,096 10 Oct 2010, 18:53
Last Post: Harper Hildegarde