|
|
24 Dec 2012, 02:01
|
|
Klaus Baudelaire
|
RP Posts: 31
Casa: Viperini
|
|
Iris isi privi satisfacuta pacientul, bucurandu-se ca acesta se simtea mai bine. Se simtea ca si cum ar fi facut cine stie ce act de vitejie, si asta ii dadea incredere in ea.
"Nu puteam sa va las acolo, puteati sa patiti ceva mai rau", rosti ea, incercand sa nu isi atribuie chiar asa un act mare de bunatate.
Ii auzi intrebarea si cazu putin pe ganduri. Povestea ei? Dar era asa de simpla. Nu se considera o persoana speciala, menita sa schimbe ceva in lume, insa era diferita de toti ceilalti. Putea sa vada asta in comportamentul si privirile lor.
"Eu...nu stiu, vin din Danemarca, unde am trait pana acum un 7 ani, cand am plecat la Durmstrang. Iar acum un an, am venit la Hogwarts. Nu am nici un plan de viitor, insa imi place sa scriu si sa desenez. Nu ma consider foarte talentata, insa este un mod de a ma refugia de lume. Nu am prieteni si nici nu am nevoie de ei. Nu e o poveste foarte interesanta, si nici eu nu sunt o persoana interesanta. Sunt doar un trecator prin vartejul vietii, care nu vrea sa lase urme."
Dadu din umeri, nesigura. Nu era chiar ca nu vroia sa lase urme, caci isi dorea sa fie apreciata, insa nu se simtea tocmai comfortabil in centrul atentiei, desi aspira la asa ceva.
"Dar dumneavoastra?"
it's bad wolf
Oh, delete your internet history. And get a girlfriend.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|