Thread Closed 
You're so hypnotising could you be the devil, could you be an angel
24 Dec 2012, 11:04 (This post was last modified: 24 Dec 2012, 11:05 by Ema Snow.)
OOC: Te rog sa modifici postul anterior. Fiecare postare RPG trebuie sa aiba cel putin 5 randuri. Incearca sa te axezi putin pe descrierea celor din jur sau chiar pe sentimentele si gandurile personajului tau.
  • Ema aproba cu o miscare delicata a capului si ii multumi cu o voce mica. Ezita cateva momente, insa intr-un final inainta incet spre pian. Era o piesa lucrata cu migala. Mana Emei aluneca pe lemnul matasos, intunecat, in timp ce privirea ei analiza dimensiunea clapelor. Se intreba daca era acordat sau nu, dar apoi isi aminti ca, pana la urma, erau in Camera Necesitatii. Daca tanara avusese nevoie de un pian, de ce ar fi avut nevoie de unul dezacordat? Se abtinu sa nu atinga clapele ca de sidef.
    Instinctiv, privirea ei urma un traseu scurt ce infatisa linia melodica de la Fur Elise a lui Beethoven. Mi re mi re mi si re do la. Ema isi scutura brusc capul. Poate ca inebunea. Poate ca pur si simplu tanjea. Dar acum, chiar nu mai conta. Cu cartea strans tinuta in bratul stang, Soimeanca isi intinse mana dreapta intr-un gest simplu si deschis.
    " Eu sunt Ema Snow, apropo."
    Zambi prietenesc. Stia din experienta ca lumea devenea ceva mai deschisa si capata mai mult incredere atunci cand erau implicate zambete.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: You're so hypnotising could you be the devil, could you be an angel - by Ema Snow - 24 Dec 2012, 11:04

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Devil`s Dance Julieta D. Thibault 14 4,112 09 Feb 2012, 18:22
Last Post: Julieta D. Thibault
  wish i had an angel Harper Hildegarde 0 1,096 10 Oct 2010, 18:53
Last Post: Harper Hildegarde