Thread Closed 
You're so hypnotising could you be the devil, could you be an angel
24 Dec 2012, 19:01
  • Intr-un fel, intelegea sentimentul. Si Ema avea o sora mai mare si, in ciuda faptului ca fiecare avea camera sa, amandoua dezvoltasera un simt al proprietatii mult prea extremist. Fereasca Sfantu' sa intre Dawn in camera Emei sau invers! Amintirea o facu sa zambeasca pe jumatate.
    Atentia Emei se indrepta iar spre Deborah, de data asta observand intrebarea. Initial, nu intelese la ce se referea, memoriile ei inca prinse in casa parinteasca, dar intr-un final, chipul i se lumina cu un zambet. Putea sa bage mana in foc ca tanara era tot o Soimeanca. Isi amintea ca ii zarise numele pe lista din birou.
    " Mhm" facu ea, ridicandu-se in picioare. " Si cred ca, din moment ce conduc Sefia de Casa anul acesta, e datoria mea sa-ti spun bine ai venit in familia Ochilor-de-Soim!"
    Isi vantura rapid o mana, intr-un gest oarecum entuziasmat.
    " Cred ca o sa-ti placa, sincer. Nu suntem prea numerosi, recunosc, si nu suntem mereu cele mai sentimentale persoane, dar poti sa ai incredere in orice Albastrel. Chiar si in Hawkeye! E el straniu de energic, dar e de gasca. Si iti garantez ca orice nevoie ai avea, mereu o sa se gaseasca cineva sa te asculte si sa te ajute"

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: You're so hypnotising could you be the devil, could you be an angel - by Ema Snow - 24 Dec 2012, 19:01

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Devil`s Dance Julieta D. Thibault 14 4,129 09 Feb 2012, 18:22
Last Post: Julieta D. Thibault
  wish i had an angel Harper Hildegarde 0 1,101 10 Oct 2010, 18:53
Last Post: Harper Hildegarde