|
26 Dec 2012, 00:11
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Nina încuviinţă din cap şi zâmbi. Colin avea dreptate în acea privinţă, însă Nina era mai mult îngrijorată de faptul că Julieta se va feri în continuare de cei in tabăra din care acum făceau parte şi se va arunca în braţele Sfinţiilor Mortali fără să ştie că de fapt ei nu mai sunt cei alături de care Nina lupta. Oftă, observând cât de complicată e situaţia chiar şi în mintea ei. Se întrebă dacă Hawkeye va înţelege dacă i-o prezintă şi lui. Nu era sigură, însă merita încercarea... Nu mai vorbise cu nimeni de chestia asta...
"Ok, deci o să-ţi spun ceva, dar trebuie să îmi promiţi că nu mai spui la nimeni... adică, la nimeni-nimeni. Ştiu că pot să am încredere în tine, însă dacă se întâmplă ca lucrurile astea să se afle înainte de vreme, probabil şi eu şi mulţi alţi oameni printre care şi Julieta vom muri," îi spuse Nina băiatul, oprindu-se şi odihnindu-şi mâna liniştitor pe braţul lui.
Nu ningea încă, însă cerul părea că nu mai avea mult şi se descărca, iar aburul care îi ieşea Ninei pe nas şi pe gură făcea destul de clară ghicirea temperaturii. Fata nu era deloc zgribulită, însă avea nevoie să stea undeva dacă vroia să-i prezinte întreaga poveste lui Colin, aşa că îi făcu semn întrebător spre cea mai apropiată cafenea de ei. Îşi încleştă şi descleştă pumnii, încercând să îmbunătăţească circulaţia sângelui.
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|