The words that became reality
|
26 Dec 2012, 14:38
|||
|
|||
Sean ridica privirea cand auzi revelatia Emmei si se uita putin surprins la fata, insa dupa aceea un larg zambet ii aparu pe fata si incepu sa vorbeasca pe un ton normal, dar putin pitigaiat: "Draga mea fata, ceea ce tocmai ai zis e foarte adevarat si trebuie sa recunosc ca nu mi-am dat seama de asta in toti anii astia. As spune sa-mi fie rusine, insa n-am fost niciodata un geniu, deci nu m-as fi asteptat sa imi dau singur seama. Pai cu aceeasta revelatie a ta, cred ca putem zice ca aceeasta oglinda a fost creata de dorinta. Poate nu intelegeti si sincer nici eu nu inteleg, insa putem cadea de comun acord ca Erised nu a fost o persoana, ci doar dorinta scrisa invers. Daca totusi a fost creeata de un om, ei bine acel tip sau tipa a fost foarte intelginent, incat sa faca acest joc intortocheat de cuvinte scrise pe dos. Din nefericire aceeasta teorie a ta distruge restul teoriilor mele", incheie Capitanul cu o voce joasa, putin dezamagita. James se uita la el si isi dadu seama ca probabil Sean isi petrecuse o buna parte din viata langa aceeasta oglinda. 'Um, Sean, acum cati ani ai descoperit aceeasta oglinda?"
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|