|
26 Dec 2012, 15:00
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawkeye o asculta, incruntandu-se usor pe masura ce cuvintele curgeau. Nu stia cate informatii avea Ordinul, pentru ca era prea 'boboc' ca sa fie inclus in astfel de misiuni. Insa cunostea persoane cu acces direct. Putea sa se intereseze si sa vada cat de grave erau lucrurile.
Ofta fara sunet si lua o gura din cafeaua inca fierbinte. Lucrurile aveau sa se complice. Cand isi ridica privirea pentru a se uita la Nina, era cat mai serios posibil. Incerca sa zambeasca asigurator, insa nu reusi sa-si ridice colturile buzelor.
" Uite, poate ca nu pot face mare lucru in privinta lor... Eu nu am atata influenta. Dar iti dau cuvantul meu de onoare ca, daca se intampla ceva, voi face tot ce-mi sta in putere ca tu si Julieta sa fiti in siguranta"
Incerca sa nu se gandeasca la consecintele unei confruntari. El unul nu ar rezista psihic. Erau prea multe persoane apropiate lui implicate in jocul asta. Ingrozitor de multe. Privi in departare, ochii nefocalizati. Pana cand lucrurile nu se sfarseau, nimeni nu o sa scoata o vorba de la el. Se ruga in sinea sa ca Nina sa-l creada. Pentru ca riscul era prea mare.
" Kurt poate sa fie foarte... impunator cand vrea. Poseda o persuasine rar intalnita. Pricep situatia..."
Isi prinse ganditor capul in mana. Unde era acum Malfoy? Ceva ii spunea ca nu vrea sa stie. Se uita iar spre Viperina, gandindu-se la ce ar fi putut sa-i spuna.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|