|
|
26 Dec 2012, 23:09
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Dupa ce isi alesese cateva dulciuri se intoarse brusc si observa mesajul de pe geam, instantaneu dulciurile cazuse pe jos si ramase fara cuvinte timp de cateva secunde. Vanzatorul o vazu si o intreba daca era in regula, dupa ce respiratia ii reveni la normal plati rapid dulciurile si ii spuse baiatului ca era bine, fusese doar un soc de moment. Insa acum isi dadu seama cine era el defapt, Jimmy. Probabil ca nu ii daduse mare importanta, de aceea nu il recunoscuse, insa nici bune maniere nu avea, de aceea il ignorase si de data aceasta. Privirea ei se intalni cu a lui pentru un moment, insa sctura din cap si isi reveni la normal.
Iesi din magazinul cu dulciuri si alerga pana la baiat, il prinse de maneca de la geaca si zise:
-E bine? Spuse ea, doar atat voia sa stie daca era bine si era multumita, insa din nou se invinuia, de ce mereu trebuia trecutul sa se intoarca la ea? Cand se obisnuise cu ideea ca nu avea sa-l mai vada..brusc apare Jimmy si ii strica tot circuitul care si-l propusese.
- Si...nu am stiut ca esti tu. Murmura ea in cele din urma dand usor absenta din umeri.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|