What? Where am I?
|
27 Dec 2012, 00:08
|||
|
|||
Vrajitorul isi dadu la o parte suvita ce ii statea neastamparata pe frunte si il enerva. Zambi cand fata ii spusese care saptesprezece ani. Asta il facea sa se simta mai relaxat. Nu stia de ce, dar nu se simtea bine in preajma oamenilor mult mai mici decat el. Ii dadeau senzatia ca trebuie sa se comporte exemplar iar el nu prea facea asta. Cel putin in privinta fetelor.
Berny nu lua inseamna intrebarea rautacioasa a fetei, crezand-o cat de cat puerila si isi continua discursul. Avea prostul obicei de a vorbi foarte mult si asta indeparta lumea din jurul lui. "Sincer...mi-as dori sa stiu cum naiba am ajuns aici. Stiu doar ca m-am trezit pe coridorul acela intunecat alergand fara sa stiu unde am sa ajung." Vrajitorul se scarpina cu buricele degetelor pe barbie, in semn de nelamurire. O privi pe fata din fata lui, zambindu-i ca un coleg de clasa indragostit. "Nici nu stiu daca persoanele care mi-au facut asta se afla inca in Hogsmeade sau sunt si ele aici. Tare mi-as dori ca ele sa fie aici sa le arat vreo doua." zise vrajitorul aratand cu mana spre coasta care-l durea. "As vrea sa ascult niste muzica" zise Berny aratandu-i fetei cu subinteles un casetofon incuiat ce se afla in partea cealalta a camerei. "Ai putea?" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|