Albus Severus Potter and the Heir of a Foul
27 Dec 2012, 02:59 (This post was last modified: 27 Dec 2012, 23:47 by Lewin Lovwell.)
CHAPTER I , PART 1

Trenul coti , Albus isi dezlipii fata de pe geam , schitandu-i mai apoi un zambet lui Rosie . Era fericit , dar nu din cauza ca pleca de acasa , nu .. din contra , ii placea acasa . Era fericit pentru ca avea sa ajunga in sanul magiei . Acolo unde lucruri importante se intampla . Vazuse castelul de multe ori in poze si in manuale de Istorie a Magiei , dar alta era senzatia cand te aflai acolo pe viu . James avusese grija ca Albus sa inteleaga acest lucru . Ii spusese de nenumarate ori cum el si Otto , cel mai bun prieten al lui, gasisera pasaje secrete , vrajisera armurile sa cante de craciun in loc de colinde cantece deochiate , iesisera al doilea respectiv al treilea intr-un turneu de duele ilegale la varsta lor, iar cireasa de pe tort a fost atunci cand James i-a spus fratelui mai mic ca in castel traiesc troli , serpi uriasi si caini cu trei capete . Desigur Albus nu a vrut sa para fricos in fata fratelui sau si a incercat sa stea drept in fata spuselor lui, dar cu prima ocazie a mers la Ginny , iar aceasta a infirmat tot ce James spusese .
In dimineata aceea fratele sau l-a cicalit in privinta sortarii lui .Era vizibil deranjat de acest aspect , cu toate ca Harry il asigura ca Jobenul tine cont si de parerea vrajitorului , chiar inainte de a se imbarca in tren . Mii de idei ii incoltira in minte . Daca Jobenul nu tinea cont si de parerea lui ? Daca nu se intampla ca la tatal lui ? Daca tavanul cadea peste ei tocmai cand vroia sa ii zica Jobenului ca nu vrea la Viperini , si acesta nu il auzea ? Daca …
-Hei , Al. , il intrerupse Rosie . Ce zici , ramanem aici cu el ? Arata spre compartimentul din fata lor , unde un baiat cu ochii ciudat de galbeni juca Sahul Vrajitorilor contra propriei persoane.
-Sa il gasim pe James mai bine … zise Al , nevrand sa interactioneze cu vre-un elev in acel moment .
-Bine , zise Rosie , vazand ca Albus nu e in apele lui .
Inaintara printre siluete pana ajunsera la un vagon aproape gol fata de celelalte care erau impanzite cu elevi . Si aici compartimentele erau ocupate …
-AAaaaa ! se auzi un tipat feminin din fata .
Albus scoase bagheta , asa cum il invatase Harry in zilele cand acesta din urma nu era la servici . Nu stia sa faca multe vraji , doar cateva cu care “sa nu se raneasca singur” , dupa spusele tatalui sau . Pe James , il invatate mult mai multe , cei drept la inceput s-a si ranit grav, in cateva randuri ramanand fara cateva unghii si fara par in cap . Inainta pe culoar , cu Rosie in urma lui , cand in al treilea compartiment , dadura peste o domnisoara la ananghie . Intrara numaidecat ca sa vada care este sursa deranjului , pentru ca nimeni nu o ameninta cu nimic, defapt era singura persoana acolo .
-Ia-l de pe mine ! Ia-l de pe mine ! striga innebunita , ochii sai de un ciocolatiu intens fulgerandu-l pe Albus . Da-l jos ! insista fata . Baiatul se apropie speriat , mai mult de fata decat de micutul paianjen pe care il zarii pe umarul acesteia . E un paianjen neghiobule , nu te mai holba atat si da-l jos de pe mine ! il repezi fata din nou . Albus se conforma si lua paianjenul in palma , apoi crapa usa de la compartiment si ii dadu drumul pe culoar .
Acum de pe culoar se auzi un tipat . Rosie care intrase initial in compartiment alaturi de Albus , iesise intre timp , dupa ce zarise despre ce era vorba . Acum statea in pragul usii , cu ochii inlacrimati si cu fata rosie de furie .
-Allllll !!! Cum ai putut sa imi faci asta ? zise fata raspicat . Sti ca detest paienjenii , mai mult ca orice !
-Nu am stiut ca esti afara , se apara Albus .
-Unde puteam fi tontule , daca nu eram inauntru ? zise Rosie pe acelasi ton raspicat , dar amestecat cu sughituri din cauza plansetelor . Rosie mostenise fobia , de la tatal ei , Ron , care era vizibil accentuata de latura ei feminine.
-Oh , haide Rosie , doar nu ti-a facut nimic … Albus schita fara sa vrea un zambet , din cauza tonului haios al fetei . Rosie paru deranjata de reactia lui si nu reactiona cum se astepta tanarul vrajitor , ci iesi furtunos din compartiment , lasand usa sa se inchida cu zgomot in urma ei .
-Ar trebui sa te duci dupa iubita ta , zise o voce mult mai calma decat cea pe care o auzise initial ca provine de la acele corzi vocale . Eu as vrea sa vi dupa mine , daca as fi fost in locul ei , adauga ea rosind .
-Nu e iubita mea , o repezi Albus . E verisoara mea . Si.. nu , nu cred ca vrea sa ma duc dupa ea .Asa e Rosie cand vine vorba de paienjeni ... Se va linisti .
-Atunci de ce nu ramai aici cu mine ? Mi-ar prinde bine putina companie spuse tanara vrajitoare rosind din nou . Apropo , ma cheama Juliet Richards , dar prietenii imi spun Joulie .
-Eu sunt Albus . Albus Potter . Dar prietenii imi spun…
-Nici nu vreau sa aud , mai bine ai pleca zise Joulie vizibil deranjata . Albus o privea uimit . Ce o fi spus sa o deranjeze pe fata ?
-Dar … incepu tanarul , insa fu interupt din nou .
-Nu vreau sa aud . Te rog sa pleci din compartiment si spunei celui care te-a trimis ca gluma a expirat acum jumatate de ora .
Albus nu mai insista si parasi compartimentul , lasand-o pe Julie singura . Cineva il trimisese? Alunga intamplarea aceea din minte si continua sa inainteze pe culoar in speranta ca o sa il gaseasca pe James sau pe Rosie, dar ajunse in ultimul vagon si nu ii gasi pe cei doi . Gandi ca s-ar putea sa fi trecut spre cealalta jumatate , cand el era inca in compartiment cu Julie . Nu se simtea in stare sa parcurga drumul inapoi plus inca o jumatate din tren , asa ca isi gasi un compartiment in care era doar un baiat cam de varsta lui , care isi purta deja roba de scoala .

---------------------------------------------------------------------------
Daca sesizati greseli gramaticale / repetitii / ceva nu suna bine . Doar spuneti-mi . Voi modifica .
Aceasta este parte 1 din capitolul 1 . Vor mai venii mai multe parti . Stay tuned Smile .

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Harry Potter - Origins - by Ema Snow - 24 Dec 2012, 20:31
RE: Harry Potter - Origins - by Lewin Lovwell - 25 Dec 2012, 16:48
RE: Albus Severus Potter and the Heir of a Foul - by Lewin Lovwell - 27 Dec 2012, 02:59

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Harry Potter și Metodele de Raționalizare Munro Kirkner 0 1,699 07 Jan 2013, 23:51
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter fiction Kennya Allen 9 4,087 07 Jan 2013, 23:28
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter si mostenirea celor cazuti Rio Black 2 1,761 09 Dec 2011, 23:48
Last Post: Eliza G. Blest
  Harry Potter: O parodie oarecare Rio Black 5 2,433 24 Oct 2011, 21:06
Last Post: Victor A. Olivier
  Harry Potter si Sarpele Mistic (+16) Munro Kirkner 18 6,394 23 Dec 2010, 18:49
Last Post: theeoblk
  Harry Potter si Viperinul cu colti Alice Gontier 0 1,654 14 Nov 2010, 16:33
Last Post: Alice Gontier
  Harry Potter 9 Jack Diggory 3 2,244 15 Aug 2010, 20:07
Last Post: Helena Daphne Rose
  Harry Potter si Noul Cap-De-Mort Jack Diggory 80 16,910 03 Aug 2010, 08:54
Last Post: Bella Emily Rose
  Harry Potter si Lupta Pentru Dreptate Avril Arakawa 9 3,211 30 Dec 2007, 20:59
Last Post: Angela Slytherin