Personajul preferat
|
27 Dec 2012, 03:57
|||
|
|||
Care este personajul vostru preferat din toata seria? De ce?
Personajul meu preferat este Ron. Nu am motive obiective pentru alegerea mea, insa inca din prima carte, m-am indragostit de el pur si simplu. Din cauza rolului lui am ajuns sa fiu indragostita pana peste cap de Rupert Grint care bietul de el nu avea nici o treaba. Mi-a placut de el deoarece era exact ceea ce cautam la un baiat. Sa fie timid, amuzant, atent..sa lupte pentru ceea ce vrea. Sa fie gelos (la faza cu Hermione)..si da ! Stiu ca e ciudat ca baiatul visurilor mele e o persoana geloasa insa na...sunt o fire mai ciudata si vreau multa atentie. Mi-a placut faptuul ca mereu era alaturi de Harry si il ajuta in orice, era destul de curajos avand in vedere toate chestiile prin care a trecut, avea o familie draguta si era pur si simplu perfeeect!!! =p~ Cum a ajuns sa fie preferatul vostru? Ron a ajuns sa fie personajul meu preferat din cauza ca atunci cand am citit cartea eram intr-o perioada a copilariei/adolescentei in care cerseam fiorii primei indragostiri and stuff si pur si simplu s-a intaplat sa "imi placa de pielea lui" (expresie inventata de verisorul meu de 3 ani); Ce aveti in comun si care sunt diferentele dintre voi? In comun avem faptul ca suntem putin delasatori si ne dorim ca problemele sa se rezolve singuri, ca suntem destul de fricosi...de stuff in general, ca iubim din toata inima ![]() Diferentele...hmm nu imi place de Hermione! ![]() Care este scena preferata cu el? Atunci cand se pupa cu Lavender si eram ceva in genu "aaaah 8->". Faza cand se pupa cu Hermione O DETEST! O urasc pe Hermione din toata inima. Si nu, nu pentru ca mi-l fura pe Ron ( ![]() Ce emotii ati trait prin el de-a lungul cartii? Pai sincer am ras, am plans. In general , am ras deoarece era foarte amuzant. Dar cea mai puternica emotie a fost faptul ca m-am indragostit de un personaj. Este posibil asa ceva? Adica ma simt putin cam retarded sa zic chestia asta si s-ar putea sa sun putin ca o nebuna. If so, I'm sorry... Care este replica favorita? Haha! Asta este din film deoarece in carte n-am intalnit-o. Era faza din Harry Potter si Pocalul de Foc cand au venit studentele de la Beauxbatons si Ron se uita la fundurile lor saltarete si spune "Bloody Hell". Faza aia a fost tata lor. ![]() Ce lucruri va plac la el? Seriously? Am vorbit despre asta deja jumatate de ora. TOTUL! Pur si simplu s-a potrivit personajul ala cu mine ca o manusa. Datorita lui Ron am venit pe forumul asta deoarece cautam poze cu el pe internet si asa am dat de voi. Aaa...#1 motiv pentru care imi place este ... faptul ca este GINGERKID! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|