Sexy girl watch the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA
27 Dec 2012, 22:44
  • -Da, nu îmi pasă, dar e spre binele meu. Chiar nu am chef să stai pe capul meu toată ziua, piticot. spuse el amuzat, râzând în sinea lui.
    Cu toate că Nate zicea multe, cum că nu voia să o aibă pe cap, altul era adevărul. Aruncându-i încă o privire, își mușcă buza. În acel moment parcă dorea să o sărute, să-i simtă buzele pline peste ale lui. Însă, știa că era o mare prostie. Mârâi discret și își luă privirea de la ea, rezistând tentației. Nu era chestia că simțea ceva pentru ea. Chiar deloc. Tot ce voia era să se joace puțin cu ea, să-i facă speranțe deșarte și apoi să o lase cu ochii în soare.. sau în zăpadă, că tot era iarnă.
    Lăsă cana cu cafea într-o parte, apoi își aținti privirea pe perete, admirând un tablou. Da de unde.. el doar stătea și se holba pe pereți, din plictiseală. Totuși, nu putea sta liniștit cu gândul că lângă el se afla o fetiță, bine, o fată, care arăta atât de bine, ei bine, nu chiar perfect, și nu putea să o atingă. Putea părea un afemeiat în toată regula, însă dor câteodată făcea așa.
    Își întoarse din nou privirea spre Bo, ducându-și o mână spre ea și atingându-i obrazul. Nici nu știa de ce făcuse asta, pur și simplu din instinct, fără să se gândească prea mult.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Sexy girl whatcha the way you're moving 'cuz every boy wants to NANANA - by Nathaniel Archibalt - 27 Dec 2012, 22:44