|
28 Dec 2012, 11:20
|
|
Ema Snow
|
RP Posts: 2671
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 1911
Animal: Husky Siberian-Ariadne; bufnita alba-Artemait; Leopard de zapada-Toothless
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
OOC: Salut! ^_^ Te-as ruga sa-ti editezi postul; se accepta RP doar la persoana a III-a
- Poate ca era o simpla durere de cap sau poate ca era ceva mai mult de atat. Ceva cu radacini adanci. Ema se intreba daca intr-adevar ii pasa de raspunsul corect. Si poate ca ar fi interesat-o, dar in alte conditii.
Pasii ei obositi rasunau in linistea ciudata a coridoarelor, devenind mai degraba o melodie de fundal. Un ritm greoi ce se dorea plin de viata. E adevarat ca nu isi tarsaia picioarele, dar nici nu mergea in pasul ei normal. Intr-un fel, ii era teama ca daca si-ar permite sa se grabeasca, ar putea foarte bine sa intre in cineva fara sa observe. Nu, nu era timp de asa ceva acum.
Ii scapa un cascat scurt, privand-o pentru o clipa de sunetele lumii inconjuratoare. Isi auzi inima batand si aerul ce se oprea in plamani si de-a lungul traheei. Cand auzul ii reveni, ii lua cateva secunde -si alti cativa pasi- sa descopere ca lucrurile nu mai erau chiar la fel. Exista un sunet in plus, infundat, indepartat. Soimeanca incerca sa-l urmeze, miscandu-se usor pe langa perete. Cu fiecare cativa pasi si cu fiecare metru parcurs, totul devenea mai clar. Putea distinge o voce feminina si destul de stridenta.
" ... Pentru ca nu e placut sa fii mort... Dar asta iti aduce anumite avantaje...".
Urma un sir de plans hohotit, iar Ema se abtinu sa nu-si dea ochii peste cap. Impinse usa grea si intra furtunos in baie.
" Myrtle! Te rog! Te auzi de pe coridor!" isi ridica usor vocea pentru a o acoperi pe fantoma. " Si sincer acum, este o or.... Oh!"
Se opri brusc, ochii verzui cazand imediat pe chipul necunoscut al unei domnisoare.
" Imi cer scuze... Am crezut ca Myrtle... Mna.. Singura" zise Ema rapid, facand un gest vag cu mana si strambandu-se usor. " Scuze daca te-am deranjat" continua imediat, zambind politicos.
The darkest hour is just before the dawn.
|
|
Messages In This Thread |
RE: You're like moon! - by Ema Snow - 28 Dec 2012, 11:20
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|