You're like moon!
|
28 Dec 2012, 13:01
|||
|
|||
OOC: Da am editat,nu stiam ca se posteaza numai la pers a III-a,sunt obisnuita la pers I deci scuze xD
Fantoma asta nu se mai putea oprii din plans si din vaicarit iar timpanele lui Irine parca se spargeau in mii de bucatele. Nu mai putea auzii prea multe chestii despre cum a murit,despre viata ei,despre cum este sa fii o fantoma care sta in baia in care a murit si nimeni sa nu o bage in seama doar pentru ca plange putin. Era ciudat asta iar Irine dorea sa plece. Totusi inima nu o lasa sa fac asta, era o persoan mult prea draguta pentru a fii rea cu saraca Myrtle....pana la urma ea a suferit in momentul in care a trait si a stat in aceasta scoala. Un mic oftat ii iesii printre buze iar cand usa se deschise isi marii ochii si se uita la o fata care deabia intra pe usa si incepu sa tipe la Myrtle. Aceasta incepu sa planga si se duse pana intr-o cabina de toaleta. -Mie imi pare rau. Nu vroiam sa o intarat pe Myrtle intr-un fel sau altul.... Doar am venit aici si am sperat ca nu este aici. Nu prea imi place sa mi se planga in cap dar ttotusi imi este mila sa plec si sa o las aici plangand. Este ciudat si oricum nu m-ai deranjat deloc. Chiar mai salvat pentru ca in final Myrtle tipa mai incet,spuse ea incepand sa chicoteasca dragut Privirea i se duse pe fata fetei inceand a o analizeze cu atentie. Fata era cu ea in casa si asta o facu sa zambeasca . Cand isi dadu seama ca este cam la pamant cu manierele a intins mana spre fata. -Scuze.... eu sunt Irine...Irine Wagner. Si sunt in Ochi de soim dar cred ca deja ti-ai dat seama de asta dupa uniforma,spuse ea zambind dulce Era dragut pentru ca putea avea companie si aici intr-un loc destul de ciudat dupa gandirea ei mai ales ca Myrtle putea incepe sa tipe mai tare in orice moment. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|