|
28 Dec 2012, 16:05
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Nina se uită la Irine şi îşi îngustă ochii muşcându-şi buza de jos, într-o expresie foarte clară de vinovăţie. Era Viperină, orice Viperin normal ar fii refuzat să răspundă, însă Nina uită asta de tot şi făcu ce ar face ea însăşi într-un moment ca ăsta.
"Hm, păi mă pregăteam să citesc câteva scrisori şi atunci aţi intrat voi şi am vrut să văd cine e si m-am urcat pe WC-ul ăla stupid şi am căzut," zâmbi Nina cu toţi dinţi. Nimic neobişnuit....
Pentru că era într-o situaţie incredibil de jenantă, Nina se hotărî să facă ce ştia ea mai bine: să schimbe subiectul. Aşa că deschise gura să întrebe dacă nu ştie nimeni ce urmau să mănânce la cină, însă Myrtle rezolvă treaba pentru ea.
Fantoma ieşi dintr-o ţeavă din care picura încet apă şi începu să râdă.
"Ar trebui să o duci la director pe fata asta, Ema," spuse Myrtle, ajungând în dreptul Ninei, cu ochii ei mari fixaţi către Şoimeancă. "Să-i spui câte lucruri rele face. Cum arunca cu cărţi în mine, cu prietenii ei şi îmi făcea în ciudă că ea poate să facă magie şi eu nu mai pot..."
Vorbele lui Myrtle se transformară într-o bolborosire fără sens, întreruptă de mici sughiţuri, iar fantoma se aruncă cu un "pleosc" într-un WC, înşiruind toate relele pe care i le făcuse Nina până în prezent.
Viperina privi cum dispare fantoma cu o sprânceană ridicat, apoi îşi dădu ochii peste cap.
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Messages In This Thread |
RE: You're like moon! - by Ivy Thibault - 28 Dec 2012, 16:05
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|