You're like moon!
|
28 Dec 2012, 20:50
|||
|
|||
Se pare ca aveam dreptate si Ema chiar glumea cand zicea ca o va duce la director. Oricum acesta nu avea chef si nici timp de aiurelile pe care le spunea Myrtle chiar daca poate erau adevarata dar pana la urma era fantoma si nu putea patii nimic. Aruncai cu o carte in ea si o gaseai in spatele ei, la naiba pana la urma trecea prin ea. Cand Nina incepu sa joace teatru si sa se prefata ca vine sfarsitul lumii si chiar va fi dusa la director pentru a o omora, Irine incepu sa rada si se gandii ca aceast fata chiar are simtul omorului si putea ajunge chiar departe cu el. PEntru ea era foarte important sa fii prietenoasa, energica, draguta si amuzanta. Ma rog nu dorea sa fie persoane ca ea deci cu siguranta nu avea sa se descreie pe ea insasi. Cand Nina isi puse geanta pe umar si o inchise iar dupa vorbi de deschiderea Camerei Secretelor, Irine ridica usor dintr-o spranceana.
-Am spus ca am lamurit asta doar pentru ca ne-ai zis asta dar de unde stim noi sigur ca ai zis adevarul? Poate ca tu doreai sa deschizi camera... nu am putea fii sigure de nimic atata timp cat tu ai auzit jumate din conversatia noastra si esti gata sa dai vina pe noi, spunand ca vrem sa deschidem camera , spuse ea cu o expresie destul de serioasa pe chip Nu ii placea sa intre in situatii de genul acesta unde era acuzata pe nedrept sau cineva o credea suspecta de ceva cand defapt esste nevinovata asa ca are mai mereu argumete la ea,fiind gata sa lupte impotriva chestiilor de care este acuzata pe nedrept. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|