You're like moon!
|
28 Dec 2012, 22:58
|||
|
|||
Cand Irine auzi ca fata glumii se inrosii la chip. Chiar nu isi daduse seama in primul moment iar dupa cateva secunde isi dadu usor cu palma peste frunte. Cateodata putea fii atat de fraiera. Se uita la viperina din fata ei si la Ema si zambii dragut.
-Imi pare rau. Nu mi-am dat seama.....chiar doamne sunt chiar fraiera cateodata. Chiar imi pare rau,spuse ea continuand sa zambeasca fortat la fete Nu ii venea sa creada ca a putut fii chiar atat de fraierica dar nici nu mai avea ce face. Faptul era consumat deja. PRivirea i se lasa in jos si un oftat isi iesii printre buze, gandindu-se la prostia pe care a facut-o mai devreme. Se pare ca mai avea de invatat multe chestii dar putea sa le faca pe rand. -Da, ar fii o idee destul de buna dar intrebarea si mai geniala este unde ne-am putea duce acum?,intreba Irine uitandu-se la fata Buzele sale incepusera sa se tuguiasca in fata ca si cum ar fi fost un copil mic de cativa anisori. Dar asta era si partea amuzanta si draguta din personalitatea lui Irine. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|